If you give up you’ll never know what happiness is

Vet dere hva? Jeg har faktisk hatt en grei dag i dag, selv om tankekaoset har herjet voldsomt innimellom og jeg har kjent på følelser det er vondt å ha, men jeg har klart, med god hjelp fra familien og mange gode bursdagsgratulasjoner å gjøre dagen ganske fin likevel.

Det er de små, men likevel store tingene som betyr mye. Som for eksempel at mamma lagde en vegetarversjon av enchiladas til middag uten at jeg hadde nevnt noe om det, noe som brukte å være min favorittrett, men som jeg ikke har smakt etter at jeg ble vegetarianer for nesten to år siden.

Eller det at svoger K ringte og sang bursdagsang til meg på formiddagen mens han var på jobb.

Det betyr også veldig mye alle bursdagsgratulasjonene jeg har fått i dag, det er ikke veldig mange som i type 150 gratulasjoner på facebook, men for meg er ikke det viktig. Det at læreren min på barneskolen som betydde veldig mye for meg fortsatt sender en bursdagshilsen varmer. Det gjør også gratulasjonene jeg fikk fra privatmobilen til ett personal på huset mitt som ikke jobbet i dag, at to venninner fra barneskoletiden har sendt meg sms, og ene på facebook med en figur fra barnetv som jeg pleide å bli kallt etter fordi det lignet mitt eget navn. Tusen takk C, hvis du leser dette så vit at det betydde masse, jeg hadde glemt av det og det er godt å bli minnet på gode ting fra vi var små.

Instagramgratulasjonene har også varmet hjertet mitt godt.

Jeg er evig takknemlig for all godhet som blir vist til meg i ulike former.

Jeg var en smule kort i forrige innlegg, jeg måtte nesten bare skrive noe for å bryte den usynlige sperren jeg følte på, selv om det kanskje ikke var så velformulert alt som ble skrevet.

Jeg har og er kanskje fortsatt inne i en periode der jeg trekker meg litt unna, unngår og skrive, unngår og svare. Det er en av mine verste egenskaper når jeg ikke har det helt ok, og det irriterer meg at det skjer hver eneste gang jeg føler på mørket. Det er virkelig ikke meningen at det skal bli slik, og jeg prøver å skjerpe meg. Det er flere som venter på svar på meldinger som kanskje leser dette og til dere – jeg beklager virkelig, det er ikke vondt ment, virkelig ikke, jeg håper dere vet det. Jeg skal svare snart ❤

Nå som bursdagen min straks er over kan fokuset flyttes til jul og julefeiring med familien. Jeg elsker jula, og selv om jeg feirer nissejul for å si det på den måten, er det en god tradisjon og mye fint som hører med.

Jeg elsker å gi gaver og i år er jeg veldig fornøyd med gavene jeg skal gi bort. Jeg tror og håper hver og en blir glad, og jeg gleder meg virkelig til å se at de skal åpne pakkene fra meg.

Nå har jeg nettopp lakket neglene med en ny neglelakk som jeg fikk i julekalenderen min fra mamma, hihi, ja jeg får fortsatt kalender. Jeg har også testet ut en ny ansiktsmaske jeg bestilte på nettet med rabatt i kveld. Det er godt å klare å gjøre sånne små ting for seg selv innimellom, jeg må bli flinkere til å gjøre det oftere.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s