Jul? Nå? Nei?

Dagen før dagen før dagen, og jeg sitter her med type null julestemning.

Jeg skjønner det ikke, jeg har gjort tusen ting som har med jula å gjøre, alt i fra julekortlaging til pepperkakehuspynting til julefilmmaraton til baking opptil ti ganger sammen med forskjellige folk.

Det er en måned siden jeg pyntet fargekaoset til jul og julemusikk har stått på både i tide og utide, men jeg klarer da altså ikke å forstå at jula er NÅ. Jeg har gått og ventet på jula siden januar og har virkelig gledet meg, derfor er det så innmari frustrerende at jeg sitter fast i oktober og ikke innser at julaften er om to dager. Tiden har gått så fort og jeg har ikke klart å hengt med på en stund, og det gjør vondt.

 

I morgen formiddag reiser jeg hjem til foreldrene mine og skal sove der til andre juledag. Forhåpentligvis hjelper det litt på både julestemning og humør å være litt sammen med familien.

 

Jeg vet at jula kan være en vanskelig tid for mange, men jeg håper du som leser og gruer deg til jul får en god julefeiring likevel. Unn deg noe godt og kos deg med en film eller en bok de neste dagene. Stor juleklem til alle fra Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s