Ny begynnelse

Nok ett hopp fram i tid siden forrige innlegg. På fredag ble jeg utskrevet etter nesten tre måneder som innlagt.

Selv om mye er bedre har jeg fortsatt en lang vei igjen å gå før ting blir BRA igjen, men jeg er forhåpentligvis klar for å kjempe videre hjemme.

Kjempe for å Leve, for det er jo det jeg ønsker, virkelig Leve igjen.

I dag er det jo 17.mai så det er på sin plass å ønske alle Gratulerer med dagen. Jeg håper du som leser har hatt en fin dag uavhengig om du har feiret Norge med alt det innebærer eller om du har hatt en koselig søndag som det også er i dag. Helligdager er utfordrende og vanskelige for mange og det er helt ok om man velger å trekke seg litt unna den tradisjonelle feiringen som følger med slike dager. Uansett hvordan du har tilbragt dagen håper jeg du har kost deg.

Jeg hadde invitert hele bøtteballetten AKA familien min til 17.mai frokost her i Fargekaoset og derfor startet dagen tidlig. Jeg styrte og stelte i hele går for å bli klar, men fikk alt på plass i siste liten heldigvis. Det var koselig ved frokostbordet, jeg hadde bakt aniskringler, grove rundstykker og stekte amerikanske pannekaker i morges.

Slik så bordet ut før gjestene kom, maten ble servert fra buffet på kjøkkenbenkene 🙂

Etter den lange frokosten ruslet vi oss til bysentrum for å se på toget og til og med Tatou var med, han var kjempeflink i folkemassene. Det var litt utfordrende for meg selv derimot med alle menneskene, Herr Angst lagde litt bråk i kulissene, men jeg koste meg likevel og jeg er glad for at jeg utfordret meg selv.

Etter byturen dro alle sammen hjem til foreldrene mine der vi spiste kake og is og gele, det er jo nesten obligatorisk på Norges nasjonaldag, er det ikke?

Jeg valgte å stå over middagen når den tid kom for Huset mitt skulle nemlig ha pølser og siden det er ett år siden sist jeg spiste pølse i brød var det på tide igjen i dag.

Etter å ha tilbragt en god stund nede i fellesstua sitter jeg nå og slapper av i sofaen med Zaphira liggende ved føttene mine og tven svakt i bakgrunnen. Det blir en tidlig kveld i dag kjenner jeg, er rimelig sliten etter en lang dag og i morgen begynner en ny fullstappet uke i tillegg til å være den første uka på lang tid der jeg må gjøre dagligdagse ting som å vaske klær, leiligheta og lage mat, noe som tar energi det og, men jeg er klar for å prøve.

Måtte bare vise dere kaken jeg bakte i går helt til slutt 🙂 Jeg er forresten veganer, så alt jeg har spist i dag har vært i vegansk form. Skal skrive mer om dette valget senere en gang, men nå tenker jeg å avslutte med et god natt for øynene begynner å bli tunge.

Reklame

2 kommentarer om “Ny begynnelse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s