Reunion

I dag ble jeg vekt av en hyggelig overraskelse -Lillebror sto plutselig på soverommet mitt og sa god morgen mens han ga meg en pakke med JULEmenn (kakemenn ellers i landet der de selger dem året rund – FEIL!)

Grunnen til at jeg ble så glad er nemlig at jeg ikke har sett Lillebror siden begynnelsen av februar. Jeg har ikke skrevet noe om det her, men i slutten av juleferien flyttet nemlig Lillebror og kjæresten inn i en leilighet i Sandnes. Det har vært rart og vanskelig å ikke ha han i nærheten, dagene etter de dro grein jeg nesten ustoppelig, men etterhvert som tiden har gått har det blitt lettere. Heldigvis. Det var en overgang som så mye annet.

Det var ihvertfall kjempegodt å se han igjen i dag!

I tillegg er det minste tantegull sin bursdag i dag så hele dagen har blitt tilbragt på bygda sammen med bursdagsbarnet som ble tre år i dag og vi har styrt og stelt for å gjøre det klart til familieselskapet i ettermiddag.

Vi ble til slutt en gjeng på sytten, og jeg skal ærlig innrømme at slike selskap ikke er favorittsysselen min, for Herr Angst blåser seg opp og tar stor plass når det blir masse folk jeg ikke kjenner så godt, men bursdagsbarnet storkoste seg og det er det som betyr noe!

Jeg lagde til og med ett skattekart til ungene i går med hjelp fra ett personal på Huset, og i dag ledet jeg skattejakta som gikk innom de fleste rommene i huset før skattekista med nammis i ble funnet.

Nå er jeg rimelig sliten etter en lang dag så det ble et kort innlegg, men ville bare stikke innom å fortelle om litt Glede ??

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s