Long time No see (Animal lover day)

Jo større fysisk plass jeg tar, jo vanskeligere blir det å ta plass på andre måter.

Denne dagen fortjener likevel å få ett innlegg så nå bryter jeg stillheten med et lite bildedryss og ett hipp hipp hurra til Tatou. Han har nemlig bursdag i dag og fyller tre år.

Tenk det, nå er det snart tre år siden jeg hentet en liten spinnvill valp som skulle forandre livet mitt til det bedre.

Ja, vi har hatt våre opp og nedturer, og til tider har jeg lurt på om det var det rette valget å skaffe meg en hund å ta vare på, men det er lenge siden slike tanker har sirklet i hodet.

Jeg er evig takknemlig for å ha Tatou (og Zaphira) i livet mitt, begge to gir meg så ufattelig mye glede og de hjelper meg utrolig mye i hverdagen. Tatou med å komme meg ut, utfordre angsten og Zaphira med det gode blikket sitt og kosete vesen.

Siden jeg ble utskrevet fra dpset i 2013, og etter vi kom hjem fra USAturen som fulgte utskrivelsen har jeg hatt Tatou hjemme hos meg selv der han hører hjemme omtrent 90 prosent av tiden. (Med unntak av den 3 måneder lange innleggelsen i år). Heldigvis er foreldrene mine blitt så glad i rakkeren de også så når jeg trenger en fridag eller to stiller de opp med glede.

I dag har jeg hatt stort bursdagselskap for Tatou med hele storfamilien tilstede, siden den eldste søsteren min, fire tantegull og svoger er på besøk fra Jørpeland. De eneste som manglet var Lillebror og ene tantegull, men det får bli en annen gang.

Jeg har kokkelert fra i går kveld til klokken tre i dag da gjestene kom og jeg var litt spent på om de kom til å like maten da alt (selvfølgelig) jeg serverte var vegansk, men det så ut til å falle i smak hos både små og store og det var jo veldig artig. Tror faktisk ikke at ungene fikk med seg at pizzasnurrene de spiste var helt fri for dyr og da må det jo ha vært godt. Vi voksne spiste enchiladas med salat, guacamole og oatley rømme til, det smakte fortreffelig. Til dessert hadde jeg bakt en sjokoladekake, en gulrotkake, gele formet som en hodeskalle og serverte det med soyais. Nomnom sier jeg bare.

Tatou fikk seg jo selvsagt en kake han også, og den var IKKE vegansk for å si det sånn. Han elsket den ihvertfall, matmomsen min ❤

Jeg har litt å fortelle, men det tar jeg en annen dag, nå har jeg ihvertfall brutt muren og forhåpentligvis blir det lettere å poste neste gang. Her er litt bilder fra i dag ❤

Reklame

En kommentar om “Long time No see (Animal lover day)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s