Lag en fin dag

Jeg tror cluet til at denne sommeren har gått såpass greit, er at jeg rett og slett ikke hadde noen forventninger til den.

Null, nada, niks.

Missforstå meg ikke, det er bra å ha ting å glede seg til, og forhåpninger til gode opplevelser – men det kan bli for mye av presset og forventningene for å være lykkelig og glad også.

«Nå skal jeg ha den beste sommeren noensinne > Denne dagen kommer til å bli FANTASTISK > Jeg må være lykkelig døgnet rundt»

Jeg brant meg nemlig på dette i fjor, og skuffelsen når sommeren, diverse dager og jula ikke ble som jeg hadde håpet på ble for mye å takle.

I år prøver jeg å ta ting som de kommer og forventer ikke daglig himmelhøytlykkerusfølelse. Det er ikke mulig, ihvertfall ikke slik ting er nå.

Men, det er nemlig et men, man må prøve å gjøre det beste utav dagene sine , mørke som lyse.

«Lag en fin dag»

Dette ordtaket sitter godt i meg enda, selv om det begynner å nærme seg ett og ett halvt år siden jeg leste det på oppslagstavla på dpset i 2013.

Så få ord, og så mye mening.

Nå rotet jeg meg egentlig fælt inn i andre baner, men måtte bare få dele noen tanker om temaet ovenfor også.

Det jeg egentlig skulle fortelle var at på lørdag befinner jeg meg plutselig i Tyrkia og skal tilbringe de neste femten dagene i varmen og sola.

Vi blir en god gjeng, jeg, mamma, søs, ene tantegull og pappa blir der i en uke før han må tilbake på jobb.

Det skal bli godt å komme seg vekk og få noen nye inntrykk. Det har vært litt forskjellig her hjemme som har stresset meg endel så det å få noen dager vekke og i et annet miljø vil forhåpentligvis gjøre godt.

Det som stresser meg litt er at det er første gang på flere år jeg reiser vekk i den størrelsen jeg er nå – i forsøket på frisk har jeg nemlig lagt på meg 18 kilo.

Vet dere hva? Jeg prøver å tenke positivt på det. Jeg ble nemlig ikke noe lykkeligere av å være såkalt tynn eller bruke små størrelser i klær. Plutselig gikk det opp for meg, hva er vitsen?

For ett halvt år siden ville jeg bokstavelig talt heller ha dødd enn å kjøpe klær i størrelse 40 og 42, men nå før reisa har jeg tømt klesskapet, tatt vekk klær som var for små og jeg og mamma var på en liten shoppingrunde der jeg kjøpte(fikk) sommerklær som passer.

Jeg har ett innlegg om hvordan ståa med spiseforstyrrelsen er NÅ, men det er fortsatt under redigeringsfasen så det kommer etterhvert regner jeg med.

Jeg fikk meg ihvertfall en god aha opplevelse i ettermiddag da jeg så hvor langt jeg har kommet de siste månedene. Jeg glemte rett og slett og spise noe, så jeg gikk fra frokost til klokka sju uten mat, UTEN at det egentlig var med vilje, og resultatet var nedslående.

Jeg og støttekontakt S skulle nemlig på kjøpesenteret for å handle inn siste rest til turen, men verken hodet eller kroppen min fungerte, så jeg gikk bare å vaset uten å få gjort unna det jeg skulle før jeg måtte kaste inn håndkleet og dra hjem. En banan på bilturen hjemover var redningen og plutselig steg både humøret og forma betraktelig. Så bortkastet det er å gå uten næring – man går glipp av så mye. (Spiste mye mer når jeg kom hjem igjen, bare så det er sagt 🙂

Nå er det straks natta her, øynene sliter med å holde seg oppe etter en lang dag, men ville bare gi en liten oppdatering før jeg finner køya.

I’m on my way to freedom ❤

Reklame

En kommentar om “Lag en fin dag

  1. Du er så sterk! Du står virkelig på, og du har kommet en lang vei når det kommer til mat, men også med tanke på psyken. Ser virkelig opp til deg, merker det både her og på insta at du virkelig kjemper ditt beste og det står det STOR respekt av! Stoor klem fra meg til deg <3<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s