Alle kan gjøre litt

Akkurat nå har jeg gjort to ting jeg aldri har gjort før. Jeg har nemlig tatt taxi alene og sitter nå på en kafé utenfor en stor matbutikk som også selger mye annet. Jeg? Alene? I ett fremmed land?Jeg som ikke tørr å gå utenfor døra mi alene hjemme utenom en fast liten rute med Tatou?

ENDELIG er kampviljen kommet tilbake og jeg gjør stadig nye utfordringer i forhold til angsten.

Målet for turen var nemlig å bruke opp pengene mine, men it’s not all bad.
Jeg har nemlig en stoor pose på stolen vedsiden av meg med forskjellige ting som forhåpentligvis kommer til å gjøre mange barn glad.

Masse forskjellige tegnesaker, maling, spill, hoppetau, barnesokker i forskjellige størrelser, tegneblokker med fine barnemotiv pluss pluss.
Jeg vil nemlig glede barna på asylmottaket i byen når jeg kommer hjem! Alle kan gjøre litt, alle kan gjøre en liten forskjell, og forhåpentligvis bringe fram et smil hos menneskene som trenger det mest. Innholdet i posen kostet meg bare rundt 350 kroner, men jeg fikk veldig mye for pengene og jeg gleder meg sånn til å gi gavene. I tillegg har jeg tenkt å donere vekk haugene med klær som enten er for små eller for store som bare ligger der til ingen nytte.
Det er jo mye bedre at noen som trenger det får det enn at det bare ligger i skap.

Nå håper jeg bare at jeg greier å trosse angsten når jeg kommer hjem også og får til å kontakte de rette personene!

Jeg oppfordrer dere alle til å gjøre noe positivt for menneskene rundt dere, selv det som virker ubetydelig for deg kan være til stor glede for andre.

Alle kan gjøre litt og sammen kan vi gjøre en forskjell!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s