Den glamorøse depresjonen

Dagen i dag har vært relativt innholdsrik, ihvertfall i forhold til de siste dagene.

Jeg sto opp rundt klokka ti, ruslet ut på fellesstua og satt meg ned for å strikke litt.

Jeg fikk spørsmål fra beste B om jeg ville ha besøk i går, og det ville jeg jo gjerne, men tidspunktet ble litt endret da Huset mitt spurte om jeg ville hjem en tur først.

Jeg var hjemme i under tre kvarter, og rakk å kose litt med Zaphira, og så var mamma og tantegull en bitteliten snartur hjemmom meg der jeg fikk gitt tantegull en god og lang klem.

Hun er grunnen til at jeg ikke gir opp.

Missforstå meg ikke, jeg er like glad i alle tantegullene mine, men lillegull på tre er den jeg ser oftest, vanligvis flere ganger i uka og hun ser opp til tanta si og kaller meg sin beste venn. Det smelter hjertet mitt

Var tilbake til avdelingen til middag og rakk akkurat å spise litt før B og mini kom på besøk

Tenk på det, vi møttes på denne avdelingen for to og ett halvt år siden, i begynnelsen av 2013 og har holdt kontakten siden. Det er jeg evig takknemlig for!

I kveld har jeg vekslet mellom å slappe av på rommet og sitte ute på stua for å strikke. Jeg har prøvd så godt jeg kan å holde vonde tanker på avstand og selv om det absolutt ikke har vært lett har jeg klart å holde meg unna destruktive handlinger.

For ti dager siden var armen min clean, nå ser den ut som om den har vært i krig, noe den forsåvidt også har vært. Elleve måneders skadefri i vasken, en urørt hånd siden jeg var fjorten. Toppen av kransekaka er vel at legene mistenker streptokkoker i tillegg, og selv om jeg ikke har blitt helt klok på akkurat hva det er, har jeg forstått at det er svært smittsomt. Så nå sprites hendene mine både titt og ofte!

Jeg dusjet og vasket håret til og med i formiddag – for første gang på en uke. Æsj tenker du nok, det gjør jeg også men livet som deprimert er ikke en smule glamorøst, det skal jeg love deg.

Det var ihvertfall veldig deilig å være nydusjet selv om jeg måtte slappe av i en halvtime etter det var gjort.

Energi – hvor er du?

Jeg vil så gjerne begynne å skrive regelmessig her, vise dere verden sett med ett psykt innblikk – så framover skal jeg gjøre så godt jeg kan med å dokumentere stort og smått i hverdagen min.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s