Du skal få en dag i morgen

Ute har stormen stilnet litt nå i kveld, det samme gjelder heldigvis inne også.

Det har vært en tøff uke og dagene går litt inn i hverandre.

Jeg er veldig sliten og det er mye som foregår, skadetrang som bekjempes og symptomer som presses vekk.

Om bare noen dager har jeg visst vært innlagt i en måned allerede.

I dag la legene en plan for oppholdet her på sykehuset, og Behandler fra dpset kom faktisk også. Jeg skal jo overføres dit når ting har stabilisert seg og roet seg litt ned igjen.

Jeg har begynt så smått på (ny) utredning(!!)

Endelig!!

Dette er noe jeg har ventet lenge på. Det har jo seg så slik at min nåværende hoveddiagnose er schizofreni, en diagnose jeg fikk allerede som trettenåring, men det er mange år siden jeg har hatt symptomer som hører til den diagnosen og leger og meg selv inkludert har satt ett stort spørsmålstegn ved den diagnosen.

Nå kan det se ut som om den forsvinner.

Det betyr jo ikke at jeg er frisk, det betyr bare at vi må finne ut hva som feiler meg nå.

Det legene derimot ble enige om i dag er at vi utsetter videre utredning til jeg kommer på dpset med min faste og kjente Behandler og bruker tiden her på sykehuset til å få bukt med selvskadingen og stabilisere situasjonen litt.

I morgen skal jeg begynne på en ny type medisin, og selv om det kommer å ta mange måneder før den virker for fullt håper jeg den hjelper på lang sikt.

Noe annet jeg også skal i morgen er å treffe søs og tantegull, noe jeg ser fram til. Jeg har ikke sett søs på over en måned, og tantegull har jeg bare sett en gang i maks ti minutt for noen uker siden. Vi treffes jo egentlig ganske ofte normalt sett så jeg kjenner det skal bli godt å se begge to i morgen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s