Positive glimt <3

Nå har det jo vært mye negativt her i det siste, så dette innlegget dedikerer jeg til Positivitet 💖

– Jeg har så langt en mye bedre dag enn jeg har hatt på lenge, og selv om jeg er fullstendig klar over at det kan snu fort prøver jeg så godt jeg kan å nyte disse gode øyenblikkene.

– Jeg lo på ekte for første gang på noe som føles ut som evigheter i morgest da medpasienter vil ha juleverksted (det vil jeg også), og forslag til det vi kunne lage var å ta brukte medisinbeger og feste ei bjelle inni og pynte med glitter. #galgenhumor er gull verdt.

– Jeg klarer for første gang på over ei uke å strikke i dag! 🙌

– Jeg har blitt vist mye omsorg av (noen) av de ansatte når jeg har hatt det som verst. Blant annet har jeg blitt kallt Lille vennen min av primær, jeg har fått en hånd og holde i når angsten har stormet kraftig og blitt strøket på ryggen i over en time når jeg var i dissosisjons/angsthelvete. Det varmer veldig.

– Jeg er svært takknemlig for å ha fått en sjanse til her på avdelingen og skal gjøre mitt beste for å bli bedre.

– Hanekammen er på plass igjen i dag etter å ha gått med skittent og fælt hår en stund.

– Jeg lærte ett nytt spill i går kveld som jeg dessverre ikke husker hva heter, og kom på andreplass begge gangene, bare slått av personen som lærte meg spillet.

– Får endelig drikke min daglige kaffedose nå når jeg er kommet opp igjen på avdelingen her fordi her har jeg kaffekoppen min (tvangstanke) og soyamelka mi.

– Jeg får disponere colazeroen min selv her oppe! Wooho, en bekymring mindre.

Små, men viktige positive glimt er gull verdt i vanskelige stunder

Oioioi, det ble visst tre innlegg på rappen i dag, jeg har mye på hjertet, men veldig ofte mister jeg ordene mine så når jeg først klarer prioriterer jeg skriveterapi og det å dele litt av hverdagen min med dere lesere.

Jeg håper du som leser får en så god dagsom mulig. Ta vare på de små øyenblikkene som varmer og gjør godt for enhver sjel, syke som friske.

Reklame

En kommentar om “Positive glimt <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s