Shoppingterapi 😇

Gårsdagen var litt tung og vanskelig, men som du ser så kom jeg meg igjennom den dagen også.

Fire leger og primær hadde møte om meg i går, de vil hjelpe meg her og det er jeg evig takknemlig for.

Etter å ha vært inne i hele går, blir det godt å komme seg ut fra de gulhvite omgivelsene her, og i dag har jeg faktisk to utflukter planlagt.

Først kom mamma klokka tolv og vi kjørte avsted til Langevåg og Devoldsfabrikken, vi var der nemlig for to uker siden og jeg så drømmekåpa. Moods of Norway hadde salg, halv pris på ei kjempefin kåpe, men siden den ble litt dyr uansett lovte jeg mamma å tenke på det i to uker – haha, to uker siden i dag og kåpa er kjøpt 😇😍

Gleder meg til å bruke den i ettermiddag, da kommer nemlig støttekontakt S og vi skal på en liten bytur. Det skal bli fint, har noen ærender jeg må få unnagjort, så skal vi på kafe. Så må vi jo nesten kikke litt på de nye butikkene som har kommet til byen, både TGR og Søstrene Grene har jo nemlig kommet, wooho, når jeg har vært i «storbyer», har det nemlig vært fast besøk på begge butikkene.

Det er godt å tenke på og gjøre litt dagligdagse ting når hverdagen er såpass utfordrende som den er nå, og litt shoppingterapi er jo aldri feil 😏

#shopping #shoppingsterapi #psykdom #livet #psykisksyk #hverdagsgleder

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s