Kjære mamma 💖 TAKK 💖

Verdens beste mamma har bursdag i dag❤

Vi hadde ikke et særlig godt forhold når jeg var barn, men Mammaen min har siden psykdom ble kjent når jeg var tretten – kjempet for meg dag og natt og nå er vi heldigvis veldig nære.

Hun har aldri gitt meg opp, og det er ikke få telefoner og møter hun har hatt for å få (nok) hjelp til meg.

Visste dere at helt siden jeg var hos psykolog for første gang tidlig i 2004 tok hun ut permisjon fra jobben sin for å være hjemme for meg?

Det ble etterhvert sykepenger/pleiepenger for alvorlig sykt barn.

Dette varte på og av, noen ganger i år av gangen, mens andre ganger jobbet hun litt og noen ganger vanlig. Nå er hun ufør av andre grunner, ledd og ryggsykdom.

Mammaen min har ofret veldig mye for å hjelpe meg, og jeg håper og tror at hun vet hvor takknemlig jeg er for at hun (og pappa) alltid stiller opp for meg.

Når jeg er som sykest pleier jeg å trekke meg litt unna. Jeg får ikke lov til det av henne, og det er jeg egentlig glad for, glad for at hele familien min pusher meg til kontakt.

Det er bare det at jeg ikke vil bekymre dem, jeg er så utrolig glad i hele familien min og det siste jeg vil er å gjøre dem redde eller lei seg.

De vil være der for meg uansett og jeg må lære meg å tillate meg det.

I dag har jeg hatt den lengste permen siden jeg ble innlagt i september. Planen var egentlig at jeg skulle bli hentet klokka tre for middagsselskap, men jeg ville heller bli hentet tidligere for å være sammen med familien som allerede var samlet, så klokka tolv kom mamma, søs og tantegull å hentet meg.

Vi dro en kjapp tur innom noen butikker før vi dro hjem til foreldrene mine for kake og gaveåpning.

Jeg elsker å gi gaver og å glede andre og i dag så jeg at mamma ble overrasket og glad for presangene hun fikk – det varmer! Hun fikk mye fint fra de andre også, så tror hun ble godt fornøyd

Spiste middag, og så ble jeg så trøtt og sliten så pappa kjørte meg tilbake til avdelingen rundt klokka fire, og der stupte jeg i under dyna og sov i flere timer. Hadde nok sovet myye lengre om ikke kontakta mi hadde kommet og vekt meg to ganger. Klokka sju var jeg ihvertfall oppe igjen. Får håpe jeg får sove igjen til natta, men for å være ærlig tror jeg ikke det blir noe problem, er helt utslitt etter en lang dag.

Gratulerer så mye med dagen mamma, kjempeglad i deg!❤

Reklame

En kommentar om “Kjære mamma 💖 TAKK 💖

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s