Å reise fra en trygghet til en annen

Jeg har ett enormt behov for søvn for tiden, men med tanke på alt som foregår både inni og utenpå er det vel kanskje ikke så rart likevel.

I går våknet jeg halv ti, hadde en litt tøff formiddag og etter middag sluknet jeg igjen og sov helt til jeg ble vekt kvart på åtte.

Oi, tenker du da, hvordan fikk du sove til natta da, men neida, det er null problem, sovna halv tolv igjen og sov til halv sju nå i morges.

Er egentlig fortsatt trøtt, men jeg er litt for urolig til å kunne sovne igjen, så da får jeg heller satse på en hvil litt senere i dag.

På onsdag ble jeg forresten «klarert klar» for å overflyttes til dpset igjen, så nå venter jeg bare på at det skal bli en ledig plass – noe som kan ta en god uke.

Det skal bli godt å komme tilbake til kjente omgivelser, og gode mennesker, samtidig som det blir litt rart å dra fra sykehuset.

Jeg har jo tross alt vært her en stund nå og funnet meg litt trygghet i avdelingen.

Over til noe annet, noe som er positivt er at jeg igjen har funnet fram strikkelysten etter over to uker der jeg ikke orket å strikke i det hele tatt.

Nå sjonglerer jeg som vanlig mange forskjellige prosjekt, men siden noe er julegaver kan jeg ikke si hva jeg strikker i tilfelle mottakeren leser dette.

I tillegg til kjente og kjære personale på dpset er det mye lettere og holde på med forskjellige andre typer «lageting» på der, altså hobbyaktiviteter som kortlaging, maling osv.

Jeg må huske å handle inn de tingene jeg trenger til å begynne med før jeg blir overført, for dpset ligger jo førti minutt unna byen og da er det ikke like lett å bare ta seg en svipptur om det er noe man mangler. Haha, men kjenner jeg meg selv godt blir det nok noen byturer uansett 😅😂

Da skal jeg til å stå opp og starte dagen, håper både min og din blir god 💖

🎀Lag en fin dag🎀

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s