Morgenfugl

Ble visst en veldig tidlig morgen i dag også, jeg har nemlig vært våken siden klokka fem.

Det er i tidligste laget å begynne dagen, men når Jon Blund ikke vil spille på lag mer får jeg bare gjøre det beste utav situasjonen. I dag ble det strikketerapi som ble gjøremålet.

Jeg har nemlig allerede gjort ferdig fellingen på gårsdagens prosjekt og kommet godt i gang med mønsteret på dagens oppgave.

Jeg kan røpe at det er noe som skal sitte på hodet, det er rødt, hvitt og blått (eventuelt grått, hvitt og lilla) og jeg skal strikke minst ni som skal legges under juletreet både hos søs som vi skal feire jul hos i år, på Jørpeland med andre søs og i Acton hos tante i USA.

Det er gøy å lage (ekstra)julegaver selv, og spesielt kjekt er jo det når man ser at den som får gava setter pris på det

I dag skal jeg, mamma og pappa møte søs og gjengen for eldste tantegull på bygda har nemlig bursdag på mandag, hele seks år blir godgutten og det må jo feires. Nå er han så heldig å få tre dager til ende med gaver fordi gårsdagen ble brukt til barneselskap, og på søndag er dwt familieselskap med to sider av familien, men siden det blir litt for utfordrende for meg å delta på nå, blir det jaggu feiring i dag også.

Er rimelig fornøyd med bursdagsgava han skal få, og det tror jeg han også blir 😄

Ha en fin lørdag 💖

Reklame

4 kommentarer om “Morgenfugl

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s