Uforutsett lystgass og hovent kinn

Det er mye jeg kunne sagt om gårsdagen, men det enkleste er vel å si at det ikke var en særlig god dag.

Jeg fikk nemlig en melding om at jeg hadde tannlegetime, noe verken jeg eller mamma visste om, fordi vi hadde skrevet opp torsdag denne uka og ikke mandag som i går.

Kom fram til tannlegekontoret og der viste det seg at det ikke var blitt avbestilt trekking av visdomstann med lystgass slik det skulle, for vi hadde jo fått beskjed om en ny time i desember.

For å forklare litt, jeg takler veldig dårlig slike plutselige oppgaver som får angsten skyhøy som jeg ikke er forberedt på. Og i tillegg sliter jeg ekstra med «nærhet» nå, jeg må være trygg på en person før h*n kommer opp i fleisen på meg. Skal prøve å skrive litt mer om dette senere, men da må jeg bruke litt tid på å finne ordene.

Så var det denne lystgassen da – det var ikke noe særlig! Det føltes ut som om jeg hadde tatt en overdose (gamle vonde minner) og siden alt stresset ble for mye så forsvant jeg der jeg lå i to og en halv time.

Det kalles disossiasjon som jeg så vidt har nevnt tidligere, men også det må jeg komme tilbake til for de to tingene henger litt sammen tror jeg.

Velvel, jeg kom meg jo gjennom tannlegetimen(e) på en eller annen måte, men planene vi hadde planlagt etterpå måtte utgå for jeg var helt ferdig og sluknet når jeg kom tilbake til avdelingen og sov til jeg ble vekt litt over sju. Døgnrytmen er litt rar for tiden, men det får bare være ok akkurat nå.

Nå er det smertestillende hver femte time i fire dager som gjelder og kinnet mitt er skikkelig hovent, men har heldigvis sluppet unna blåmerke (foreløbig)

Haha, jeg ser ikke ut 😂😳😂

Jeg har ingen planer for dagen foreløbig, men mangler noe garn så det spørs om jeg ikke må ut en tur likevel.

I morgen kommer støttekontakt S og da skal vi hjem til fargekaoset der hun skal leke frisør og farge håret mitt, og så skal vi begynne så smått å pakke inn julegaver. Har heldigvis ordnet de fleste allerede, altså kjøpt inn, men har fortsatt igjen endel, og da er det godt å pakke inn det som er klart. Jeg vil jo pakke inn gavene fint, men når man har null energi må man ta det i etapper 🎀

Reklame

2 kommentarer om “Uforutsett lystgass og hovent kinn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s