Hva skjer med jula? I dont know

De to siste dagene kan i grunn beskrives med ett ord – søvn.

Jeg har sovet både i tide og utide, helt utslitt av alt og ingenting.

Jeg er sliten, det er mye som foregår på innsiden, men heldigvis har jeg kontroll på selvskadingen og er fortsatt skadefri.

Jeg var en tur ut i går med støttekontakt S som jeg skrev i forrige innlegg, og vi fikk oss en tur innom waynes med soya mocca frappe og yatsy spill (jeg vant 😁) før vi dro hjem til Fargekaoset og lekte frisørsalong, haha. Så nå er jeg endelig nyfresh på håret, dere skal få se resultatet når hevelsen i ansiktet er borte, men jeg kan røpe såpass at hanekammen er på plass og håret er blått igjen

Det ble derimot ikke tid til innpakking av julegaver så det må jeg ta en annen dag.

Fikk kost med gode Zaphira ihvertfall, søteste 💖

I tillegg var kontakten min fra ambulantteamet fra dpset en tur innom og besøkte meg her på avdelingen i går, og selv om jeg ikke fikk en dato på når det blir ledig plass der, kan det være at jeg får vite det i dag. Det blir mest sannsynlig i slutten av neste uke.

I dag skal jeg slappe av litt før mamma kommer en tur og vi skal ut å ordne litt forskjellig og titte litt i butikker.

Jeg vil nemlig pynte litt på rommet jeg får på dpset, det er jo så sterilt og trist, og jeg blir jo så påvirket av farger!

Det nærmer seg faktisk advent og jul også og for at det ikke skal bli nitrist

jeg pynte!

Jul ja. Hva som skjer i forhold til jul og juleferie vet jeg ikke riktig enda. Jeg vet bare at jeg ikke er klar til utskrivelse om en måned, og dpset stenger 18.desember (bursdagen min på toppen av det hele) og er stengt til nyåret.

Får vel ta en jule»ferie» og krysse fingrene for at det går greit før jeg drar inn igjen etter dpset åpner igjen.

#jul #sykehus #psykisksyk #shopping #dyr #katt #sykdom #angst #innlagt

Reklame

2 kommentarer om “Hva skjer med jula? I dont know

  1. Liv Hege Hagfors: Ja, jeg kjemper hardt og prøver så godt jeg kan ?? Viktig med små hyggelige gjøremål ?? ja, huff, det er ikke noe særlig, men jeg håper tiden fram til jul blir fin for oss begge, får vel gjøre det beste ut av situasjonen??

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s