Music is my drug

Når man våkner av tannverk og har for vondt til å sovne igjen før smertestillende begynner å virke, er det godt at jeg har strikketøy og strikkelyst (som var helt fraværende i går) som avledning.

Maria Menas rolige, men sterke sanger flyter ut fra ipaden og jeg koser meg faktisk litt her jeg sitter i ei seng, midt på natta på sykehuset.

#smågleder ❤

Nå har jeg fått vite dato og dag for overflytting til dpset også – neste torsdag blir det å ha pakket sammen tingene som har hopet seg opp etter å ha vært innlagt på sykehuset i to måneder og kjøre avgårde til kjente omgivelser på landet og dpset jeg har god kjennskap til.

Jeg har vært ganske trøtt de siste dagene og på torsdag var jeg litt for stressa til å kunne kose meg ute med mamma, men i går prøvde vi på nytt og det var veldig koselig.

Vi fikk ordnet litt julegaver og litt forskjellig til torsdag og jeg fikk pekt ut ting jeg ønsker meg til jul og bursdagen min 😁

Litt stort og litt smått, men jeg tror faktisk jeg ønsker meg en Ipod touch mest, for slik ting er nå trenger jeg litt musikkterapi og jeg har ikke plass på mobilen min til all musikken min.

Jeg har tidligere hatt stor nytte og behov til å høre og kjenne meg igjen i musikk og tekster – jeg hørte konstant på musikk og det betydde alt, men så fikk jeg jo Zaphira og Tatou og jeg følte meg ikke like alene og hadde ikke ett like stort behov for å kjenne tilhørighet i musikk, men det betyr jo ikke at jeg ikke trenger og liker musikk nå.

Musikk kan si det man ikke greier å si selv, det kan være sangtekster eller det kan til og med bare være noen få toner og lyder som kan minne deg om veldig mye.

På ipoden får man gratis gravering om man bestiller den fra apple sine sider, så hvis jeg er så heldig å få en (rosa en 😍) som jeg ønsker meg håper jeg dette er inngravert :

Music is my weapon

Music is my drug

Music is my love

Det som har blitt hørt mest på i det siste er :

Three Days Grace – Human

Dead By sunrise – Out of Ashes

Maria Mena – litt fra alle albumene hennes

Evanescence – Fallen (ble plutselig litt i stuss på skrivemåten, men dere skjønner vel greia)

Forhåpentligvis gjør tanna litt mindre vondt snart slik at jeg kan sove igjen, men enn så lenge skal jeg kose meg med strikketøyet. Jeg sjonglerer jo som vanlig mange prosjekter, så akkurat nå holder jeg på med en skappelgenser i svart og grått til meg selv. Dere skal få se det endelige resultatet når det er ferdig

Det er veldig dumt av meg, men jeg synes å feste tråder er dritkjedelig, så jeg har utsatt å gjøre alt helt ferdig – så nå har jeg minst 25 små og store prosjekter som må ferdigstilles med å feste tråder og gjøre siste finishen. Smart, ikke sant? Huff, haha.

Håper du sover søtt – evetuelt har en god morgen og får en fin lørdag ❤

#strikkelyst #kreativitet #musikk #julegaver #julegaveønsker #psykdom #psykisksyk #hverdag #tannverk #visdomstann #jul #dyr #musikkglede #kreativ #innlagt #sykehus

(Skrevet i firetida i natt)

Reklame

En kommentar om “Music is my drug

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s