Et psykt innblikk

I går stoppet jeg meg selv fra å publisere ett innlegg, av samme grunn som at det ble veldig stille veldig lenge her inne på Tankekaoset det siste året. Det var ikke fordi det var «triggende eller for utleverende», det var nemlig ett hverdagsinnlegg.

Det ble på ett tidspunkt mange jeg kjenner som leste bloggen min, og jeg følte på ett forventningspress.

Behandlingsteamet, huset mitt, familien min, gamle kjente var innom.

Missforstå meg ikke, det er jo bra, men jeg følte at jeg måtte skrive noe med mening, og ikke disse «hverdagsinnleggene», men tanken bak Tankekaoset – som underteksten til bloggen sier Et psykt innblikk, var jo hele tiden å gi den som leste nettopp det, ett innblikk inn i en hverdag med små og store utfordringer, gleder og hverdagsprat fra ei som sliter med psykisk sykdom som baggasje, slik at det blir lettere å forstå dette uforståelige skumle for friske mennesker.

Ja, i begynnelsen var jeg nok ikke like kritisk til hva jeg la ut og ikke, men etterhvert som bloggen utviklet seg ble jeg mer bevisst på hva som kunne trigge og ikke, og jeg er stolt av mitt lille fristed

Tankekaoset – Et psykt innblikk

og nå vil jeg gi de negative tankene ett spark bak og fortsette med det jeg har gjort den siste måneden – å legge ut jevnlige oppdateringer fra en litt tøff hverdag så nå tar jeg likesågodt å legger ved det jeg skrev i går ettermiddag med litt endringer💖

Jeg sovnet visst aldri til igjen jeg, så dagen startet allerede klokka tre i natt.

Det er altfor tidlig, men det hadde nok mye med at jeg sovnet fra siste kveldsmedisinen min i går kveld som hjelper på søvnen.

Planen var jo virkelig å holde ut til i kveld uten å sove noe mer slik at jeg får en god natts søvn i natt, men den gang ei.

Jeg skulle bare innom rommet mitt litt etter middag, hadde rigget meg til på stua rett før med strikketøy og drikke, men sovnet visst og sov til klokka sju.

Jaja, blir jo spennende å se om jeg får sove gjennom hele natta igjen nå da, men jeg må i hvertfall prøve å holde meg våken litt til selv om jeg er dautrøtt allerede.

Jeg og mamma var en tur innom Fargekaoset i dag, prøvde å ordne litt forskjellig, men jeg var egentlig for sliten til å gjøre noe fornuftig og skikkelig. Prøvde å pakke inn noen julegaver, men hei ho så stygt det ble 😶

Får heller ta det igjen en annen dag!

Jeg sovnet faktisk klokka ti i går og sov helt til i morges, og kunne egentlig sovet mye lenger hadde det ikke vært for at jeg våknet med intens tannpine. Huff, lurer litt på om jeg har fått noe betennelse eller noe for det gjør minst like vondt nå som dagene etter tannlegetimen. Får krysse fingrene for at det snart går over for det er ikke noe særlig å verke sånn!

Foreløbig har jeg ingen planer i dag, tror jeg skal ta det litt rolig med strikketøyet i hendene for jeg er ganske sliten i dag. Humøret er på bånn og angsten herjer, men krysser fingrene der også på at drt blir litt bedre utover dagen.

Ha en fin søndag, så skal jeg prøve å ha det samme 💖

#hverdag #psykisksyk #psykiskhelse #skrivesperre #tannverk #visdomstann #lesere #innblikk #julegaver #søvn #skriveglede

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s