Karius og Baktus er uønsket her

Jeg har fortsatt ikke sovet noe siden klokka to i natt og begynner å kjenne at øyenlokkene er litt vel tunge nå, men nå må jeg nesten prøve å holde meg våken ihvertfall en stund til, og helst til nattatid i kveld.

Det ble visst også en akutttime hos tannlegen for smerten i tanna ble veldig intens og mer enn hva man kan forvente så lenge etterpå, så nå har jeg hatt tre tannlegetimer på åtte dager.

Tannlegen min renset og tok på noe antibiotikakrem og jeg fikk sterkere smertestillende, så forhåpentligvis blir det snart endelig bedre!

Har ny time igjen på fredag og takker himmelhøyt for ar jeg har dekt tannhelse, hvis ikke hadde jeg gått konkurs for lenge siden.

Tennene mine er bare problem etter problem og jeg begynner å bli rimelig lei. Jeg pleier å spøke med at jeg gleder meg til den dagen jeg får gebiss, det er litt sannhet i det også selv om jeg selvfølgelig ønsker å beholde mine egne tenner.

Etter middag, altså klokka fire kommer noen fra Huset mitt og henter meg hjem en tur for nå jeg få rævva i gir og pakke inn både bursdagsgaver og hemmelige gaver 😇 og julegaver som skal sendes snart.

Jeg har jo tross alt ikke mulighet til å pakke inn nårsomhelst, men jeg tror at jeg må ta med meg noen inn på dpset for å rekke alt.

I fjor hadde jeg som mål å pakke inn gavene skikkelig fint og brukte lang tid og mye dilldall, og ønsker å gjøre det samme i år selv om jeg nok realistisk sett ikke er i stand til det nå sånn som forma er.

Jeg får gjøre det beste ut av situasjonen og kanskje ta en eller to pakker hver dag så kommer jeg kanskje tidsnok i mål i år også.

Har enda ikke noe mer info om hemmeligheten jeg har snakket om, men det kommer – du får bare fortsette å følge med 😏

#søvn #smerter #tannpine #psykiatri #psykiatriblogg #hverdagsliv #jul #julegaver #sykehus #dps #innlagt #smågleder #overraskelse #hemmelighet #spent

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s