Søvnløs natt

Nå håper jeg egentlig at du sover søtt ihvertfall i ett par timer til, selv har jeg vært våken siden klokka to(!)og det er jo ikke akkurat ideelt dessverre.

Heldigvis er det «bare» tannsmerter og søvnløshet og ikke angsthelvete som har holdt meg våken, selv om jeg begynner å kjenne litt på det og nå.

Fikk akkurat gått ut på terassen og tatt meg en røyk så kanskje det roer meg litt, har vært røyksugen siden jeg våknet, men det er røykeforbud fram til klokka seks om natta her. Blæh.

Jeg har slappet litt av med strikketøyet i natt, nå er det en svær nisse som er på pinnene. Litt stress for søs har bursdag på søndag og nå strikker jeg nissen til meg selv men kom på den brilliante ideen om å strikke noe til henne på samme pinnestørrelsen så nå må jeg bare forte meg å bli ferdig sånn at jeg får begynt på gaven hennes og bli ferdig til søndag 😅

Synes det bare er kjekt da, så det er ikke så farlig, men er ikke så glad i ting som «må» gjøres. Det er ikke katastrofe om jeg ikke blir helt ferdig heller da, kan jo tross alt ta med og vise hva som kommer til å komme.

I dag tror jeg at jeg får en spennende nyhet, men dere må bare vente og se hva det er for noe, kan røpe at jeg gleder meg veldig og håper alt går etter planen.

…Time will show…

Ha en fin tirsdagsmorgen så lenge, det drøyer vel ikke så lenge til dere hører fra meg igjen.

#psykiatri #psykiskhelse #søvnløs #overraskelse #strikkeglede #kreativ #kreativitet #tidligmorgen

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s