Så bærer ferden videre

Det ble visst nok en tidlig morgen på meg. Jeg har nemlig vært våken siden klokka tre med sommerfugler i magen og angsten i halsen.

Jeg har fått samlet sammen de fleste tingene mine, kofferten står åpen på gulvet og jeg vet hva jeg må gjøre unna når dagen begynner om noen timer.

I går fikk jeg sagt hade til den personen jeg har hatt mest med å gjøre på denne avdelingen, og om noen timer skal jeg ha utskrivelsesamtale med legene jeg har snakket med under oppholdet her før ferden bærer videre til dpset.

Jeg har egentlig noen småærender jeg skulle ha unnagjort før jeg dro avgårde til landet, men vi får se om det blir tid til det eller ikke siden dpset helst vil at jeg skal komme så tidlig som mulig.

Det blir nok en liten overgang de første dagene selv om jeg er godt kjent der inne, det er jo tross alt litt forskjellige avdelinger og jeg trenger sikkert litt tid på å lande der inne.

Jeg har ihvertfall masse strikkeprosjekt jeg må gjøre ferdig og det som er så fint med dpset er at det er en strikkeguru som jobber der som har lært meg omtrent alt jeg kan og ikke minst, har gitt meg strikkeglede. Det er jeg evig takknemlig for.

Gårsdagen ble ikke helt som jeg hadde sett for meg, jeg var hjemmom en tur og det ble vanskelig og en situasjon som har utartet seg den siste tiden ble verre, men jeg vil ikke utdype helt hva det går. Jeg kan si såpass at jeg er ganske rådvill og vet ikke helt hva jeg skal gjøre med bosituasjonen, men forhåpentligvis ordner det seg – hvis ikke må jeg komme på en plan B.

Jeg fikk svar på det jeg har ventet på i går kveld, men siden humøret er i fritt fall vil jeg vente litt med å dele overraskelsen jeg har snakket om.

Nå skal jeg ihvertfall prøve å roe meg litt ned med strikketerapi og håper dagen din og min blir grei.

Off we go…

#psykiatri #psykiskhelse #hverdag #utfordringer #strikketerapi #kreativitet #takknemlig #usikker #sykehus #innlagt #dps #etpsyktinnblikk

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s