The drama goes on

Den siste uka har dessverre vært fyllt med drama og konflikter.

Ingenting psykt, men hemmeligheten jeg har snakket om, kom for fram for familien på en litt dum måte, og de har ikke tatt det særlig bra for å si det mildt.

Det har vært grining, det har vært telefoner, det har vært sårede følelser.

Nå lurer du kanskje på hva denne hemmeligheten er for noe, og jeg hadde jo tenkt å skrive (ett positivt) innlegg her om saken, men av hensyn til familien min og fordi jeg vil at det skal være positiv stemning rundt det, venter jeg litt med å skrive mer om det. Jeg kan ihvertfall understreke at det aldri var meningen å såre noen.

I dag har søs bursdag og på grunn av konflikten er det dessverre første gang på mange år at jeg ikke feirer dagen sammen med henne. Det er synd at det ble sånn, men jeg har snakket med henne på telefon og jeg tror hun har hatt en fin dag og det er jo det viktigste. Bursdagsgavene får vente til vi møtes til uka.

I tillegg til alt styret med familien har jeg jo også måttet funnet meg til rette på dpset, men heldigvis har tryggheten kommet raskt.

Det har vært kjente og kjære på jobb i helga, selv om jeg enda ikke har fått snakket med Primær S fordi hun har hatt fri. Gleder meg til å se henne igjen, hun er virkelig god.

På fredag var jeg hos tannlegen igjen og jaggu starter ikke morgendagen med ett nytt tannlegebesøk. Det begynner heldigvis å gjøre litt mindre vondt i tanna selv om jeg fortsatt kjenner det godt. Forhåpentligvis blir det den siste timen på noen måneder😅

Nå sitter jeg og smatter på svisker som jeg spiser rett fra boksa, men jeg bør vel snart stoppe før magen eksploderer, det er jo bare så innmari godt så det er vanskelig.

Jeg kjenner at øyenlokkene begynner å bli tunge også, så det er vel snart natta her.

Sov godt 💖

#psykiatri #psykiatriblogg #hverdagsblogg #familie #konflikter #hemmelighet #bursdag #dps #innlagt #tannsmerter #visdomstann

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s