Familiekonflikt

Situasjonen med familieuenigheten sliter meg ut, men når ingen av oss er i stand til å gi oss så vet jeg ikke hvordan dette skal stoppe.

For min egen del kan jeg ikke gi meg for det handler om noe som har mye med identiteten til ett menneske å gjøre.

Nå sitter nok dere som ett spørsmålstegn, så jeg skal lette litt på sløret.

I april la jeg til ett mellomnavn på navnet foreldrene mine ga meg, og har siden da lurt på å bytte om på rekkefølgen på de to navnene mine.

For noen uker siden ble det realitet og det tok ikke familien min særlig godt i mot for å si det mildt.

Jeg forstår deres side av saken, at de ble såra, men det var aldri meningen og jeg har jo ikke fjernet navnet de ga meg, bare lagt til ett navn foran.

Jeg håper hele situasjonen roer seg litt snart.

Sånn ellers går dagene fortsatt i strikking og akkurat nå holder jeg på å tove noen deler til to store nisser jeg har strikket, det blir spennende å se resultatet når vaskemaskina er ferdig.

Jeg holder også på med to klompelompe kjekkasluer i kongeblå til tvillingparet på fire som jeg er tante til. Strikkingen går helt fint, men spørs om det blir en annen historie når jeg skal begynne å hekle på dem for det kan jeg ikke, haha.

Støttekontakt S kom og hentet meg i halv to tiden i dag og planen var Moatur der jeg skulle gjøre unna noen julegaver og bytte noen ting, og så kafebesøk.

Vel, det ble kafe og innom to butikker før jeg måtte kaste inn håndkle og dra igjen fordi jeg ble så sliten. Det ble altså mye bilkjøring på kort tid, men det var egentlig litt godt å bare sitte der og se ut.

Heldigvis er det fortsatt en stund igjen å handle julegaver på før julaften og jeg er ferdig med dem som skal sendes – de må bare pakkes inn.

Når jeg kom tilbake på avdelingen sovnet jeg nesten momentant, og våknet ikke før jeg ble vekt i sju tiden.

Jeg trenger mye søvn for tiden, så selv om man helst ikke skal sove på dagtid, ser jeg meg bare nødt til å la kroppen og hodet sove når den trenger det nå. Hverdagen er tross alt fyllt litt ekstra med utfordringer nå.

Nå skal jeg gå ut igjen i fellesstua og fortsette på strikkeriet, ville bare titte innom her først.

Ha en god kveld videre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s