Førjulstid på psykiatrisk

Både black friday og første søndag i advent har kommet og gått siden sist.

Førstnevnte var veldig koselig, jeg og mamma trasket først rundt i byen og fikk gjort noen kupp før ferden bar videre til moa, kjøpesenteret, og videre shopping ble unnagjort.

Jeg fikk krysset av på lista jeg hadde skrevet på forhånd og litt til fant plass i handleposen min.

Det beste er vel det som jeg egentlig skal ha glemt, vi fant nemlig ett kjempekupp på noe jeg ønsker meg veldig, og fikk kjøpt og montert det før ferden bar tilbake til dpset.

Sånn – har jeg glemt det, og det blir spennende å se hva som dukker opp enten til bursdag eller under juletreet i år 😁

Når jeg kom tilbake på fredags ettermiddag hadde vi ett kort møte der det ble bestemt at det var lurest at jeg holdt fort her i helga uten permisjoner, slik at jeg fikk slappet litt av.

Jeg er over gjennomsnittet glad i Nissejul og førjulstid, derfor er det ekstra sårt å være innlagt og såpass dårlig nå i disse juletider.

Jeg prøver å gjøre det beste ut av situasjonen og har pyntet rommet mitt ekstra koselig. I tillegg er personalet så snille at de har laget til ett «lagebord» i fellesstua slik at jeg kan styre på og bruke kreativiteten min og unngår å isolere meg på rommet – noe som ikke er bra for meg.

I tillegg har jeg flyttet ut min nye DABradio ut i stua og der står p7klem jul på hele tiden som en koselig bakgrunnslyd

Gårsdagen ble brukt til å lage julekort oh så kom søs, svoger og tantegull på ett lite besøk. Det gjorde godt.

Jeg fikk gitt søs bursdagsgavene sine som hun egentlig skulle fått forrige helg og det morsomste av alt, som jeg hadde gledet meg veldig til å gi, var at jeg har laget en pakkejulekalender til henne, noe som kom helt uventet på henne.

Det er så kjekt å gjøre andre glad! 💖

Min egen pakkekalender får jeg overrakt av mamma senere i dag, vi skal nemlig stoppe innom huset deres etter nok ett tannlegebesøk i ett tida.

Høydepunktet med året er nemlig julekalenderen jeg (fortsatt) får med mamma, noe jeg er veldig takknemlig for.

Tenk å våkne opp til en liten gave hver dag i tjuefire dager? Finnes det noe hyggeligere? Nope, ikke her i gården ihvertfall

💖

Jeg har vært våken i mange timer allerede så nå synes jeg det er på tide å starte juleverkstedet igjen, så nå skal jeg kose meg med det før tannlegen.

Lag en fin dag folkens

#advent #jul #nissejul #førjulstid #psykiatri #psykiatriblogg #hverdag #smågleder #shopping #kreativitet #familie #hobby #kortlaging #juleverksted #takknemlighet

Reklame

En kommentar om “Førjulstid på psykiatrisk

  1. Høres ut som du koser deg selv om du er det. Det er ikke så ille på slike plasser som folk skal ha det til, det kan faktisk være ganske koselig ❤ Håper du viser litt mer av hva du lager 😀

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s