Det kan være annerledes enn du tror 💖

Natta var dessverre ikke så god mot meg denne gangen, og jeg fallt inn og ut av forskjellige mareritt de få timene jeg fikk sove.

Morgenen startet ikke så bra den heller, når kontakta mi kom for å vekke meg var jeg midt inne i dissosiasjonhelvete.

Akkurat hva dissosiasjon er for noe er veldig vanskelig å forklare, og jeg skjønner det ikke helt selv og synes det er veldig skummelt både under og etter en «forsvinning».

Heldigvis ble kontakta mi inne hos meg helt til jeg kom tilbake til meg selv og prøvde å trygge meg.

Jeg husker ikke så mye av selve situasjonen, det pleier jeg ikke gjøre heller og på en måte er det godt, samtidig er det ekkelt og ikke ha helt kontroll.

Dagen har gradvis blitt bedre, og nå har jeg akkurat vært med på quizen som pleier å være på aktivitetsrommet mens jeg småpuslet med litt festing av tråder på forskjellige strikkeprosjekt, og jeg fikk også begynt å teste ut pompomlageren jeg fikk i kalenderen for noen dager siden.

I dag hadde jeg virkelig flaks med dagens gave, en flaske cola zero og en sukkerfri julebrus var inne i pakken med tallet fire på seg, noe som passet utmerket siden jeg var helt tom for drikke, max krise avverget, takk og lov.

Får vel handle mer forsyninger etterpå når mamma kommer i to tiden.

Det spørs om jeg får lov til å reis på en liten permisjon til bygda, det er jo bare snakk om noen timer, men ja, dagen har vært litt vanskelig. Jeg får vel svar når jeg skal ha legesamtale klokka ett. Krysser fingrene!

Sånn ellers må jeg prøve å gjøre ferdig de strikkeprosjektene som skal være julegaver i løpet av helga, ihvertfall de som skal sendes i posten.

Tror ikke jeg kommer i mål med alt, men jeg krysser av litt og litt hver dag på strikkelista mi og det er jo positivt

Tenkte jeg skulle legge ved dette sitatet, jeg trengte ihvertfall å lese det i dag, kanskje du også?

Ha en fin fredagsettermiddag 💖

#etpsyktinnblikk #psykiatri #psykiskhelse #innlagt #dps #hverdag #kreativitet #strikkelyst #strikking #julegaver #familie #håp

Reklame

2 kommentarer om “Det kan være annerledes enn du tror 💖

  1. Hei fine du:). Et veldig sannferdig sitat:). Dette skal jeg ta vare på og se på innimellom:). Ønsker deg ei fin helg og håper du får permisjon:). Klem fra meg til deg:)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s