Styggevær både ute og inne

Julete i julekopp er ikke feil i styggeværet som herjer utenfor.

Det har vært litt styggevær på innsiden også, det er tøffe dager for tiden, men jeg holder ut ved hjelp av flinke og snille støttespillere i form av personalet på avdelingen og Kreativiteten.

Det siste døgnet har jeg hatt tre slike «forsvinningsepisoder» som jeg nevnte i forrige innlegg og det både sliter meg ut og gjør skadetrangen større. Det er ikke noe særlig, men jeg skal fortsatt være skadefri når helga er omme!

Jeg ba til og med personalet om å låse inn noe på kontoret som lå i stua som selv om det ikke var direkte skadegjenstander så kunne de blitt brukt til det. Må jo få poeng for det, for det er veldig vanskelig for meg å si ifra om slike ting.

Jeg prøver, jeg prøver virkelig!

Det ble heldigvis en liten svipptur innom bygda og søs i går, noe som var veldig koselig.

Hun hadde til og med bakt veganske hardhjerter som jeg fikk smake – kjempegode, og i dag fikk jeg ett bilde der hun hadde lagd veganske julemenn og sjakkruter også til meg 😍

Alt går an 🙌

Jeg må innrømme at det stakk litt ekstra i hjertet når jeg så hele det koselige julepyntede huset der ute.

Plutselig ble forsøket på å gjøre avdelingen julekoselig ganske stusselig. Det kjekkeste jeg vet om er nemlig å pynte til jul, og jeg har eske etter eske med julepynt i boda mi som jeg drar fram i slutten av november og gjør Fargekaoset til en liten juleoase helt fram til over nyttår.

Det ble ikke sånn i år dessverre.

Så var det denne julestengingen også da.

Hva og hvor skal jeg gjøre av meg når dpset stenger i fjorten dager?

Egentlig er det jo sånn at når det ene dpset stenger er det andre åpent og pasientene blir overflyttet i den perioden det er stengt, problemet med det (for meg) er at jeg har vært på det andre dpset en gang tidligere og aldri igjen.

Så hva skal jeg da gjøre?

Være hjemme i to uker med oppfølging av ambulantteam, eller tilbake til sykehusavdelingen jeg var på før dpset?

Det stresser meg veldig å ikke vite, og nå er det jo faktisk ikke så lenge til heller, så vi må nok komme opp med en plan snart. Behandler er i tankeboksa, det er jeg og.

Vi får se.

Jeg har ihvertfall fått med meg både julekongen og the julekalender i kveld og snart står asbjørn brekke for tur, mens pinnene klirrer i bakgrunnen.

Kreativiteten og strikkelysta blir brukt for alt det er verdt for avledning for dumme og vanskelige tanker så nå skal jeg fortsette med det. Jeg holder på med noe som jeg tror svogrene (haha, er det ett ord?) mine kommer til å bli glad for.

Ha en fin lørdagskveld💖

#utfordringer #etpsyktinnblikk #psykiatri #psykiatriblogg #psykiskhelse #håp #kreativitet #kreativ #strikking #strikkelyst #avledning #jul #julekalender #julekos #vegansk #veganskbakst #julekaker

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s