Omvendt psykologi fra meg selv til meg selv

Det går en smule bedre i dag og det er veldig godt.

I går tok jeg en omvendt vending på skadetrangen og avsluttet dagen med å være god mot meg selv og gjøre litt selfpampering med ansiktsmaske blant annet. Det skal ikke stå på kampviljen ihvertfall.

Så langt har morgenen bestått av blått, hvitt og rødt mønsterstrikk på pinnene, jeg har faktisk mistet tellingen på hvor mange ting jeg har strikket med samme mønster den siste måneden, men det er ihvertfall mange. Spørs om jeg ikke blir drittlei når jula er omme 😂

Jeg sjonglerer mange prosjekt samtidig, og vil jo gjerne vise dere hva jeg bruker dagene mine til for tiden, men siden nesten alt er julegaver må jeg vente med å vise dere bilder til etter julaften

Klokka tre kommer mamma og henter meg hjem til dem en tur, og da skal jeg montere ferdig nissene jeg lagde for litt siden, og de kan jeg ihvertfall vise enten i kveld eller i morgen for de er til meg selv, pluss en som mamma fikk umontert som en del av bursdagsgaven sin i begynnelsen av november, hehe 😅

Tipper hun blir glad nå som jeg skal gjøre de ferdig.

I tillegg skal mamma få den kjekke jobben med å feste tråder på forskjellige prosjekt, haha, huff, det er jo så dritkjedelig og jeg sliter med å fullføre.

Jeg gleder meg ihvertfall til å kose med Tatou, jeg savner virkelig den rakkeren. Heldigvis vet jeg at hjertet mitt blir passet godt på av foreldrene mine til jeg kan ha han selv igjen.

Nå har det jo vært mange «hverdagsinnlegg» her i det siste og de er jo viktige de og for å gi leserene et innblik i en psyk hverdag, men er det noe du vil jeg skal skrive litt om så gjør jeg det gjerne!

Kom med forslag da vel.

❤Vi snakkes senere ❤

(Kan ihvertfall vise dere lappene som skal festes med silkebånd på de hjemmestrikkede julegavene i år)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s