Å være syk i juletider

Energien er ikke tilstede i dag og tankene suser i høygir med julestengingen som hovedtema.

What to do, what to do…

Det viser seg at sykehusavdelingen jeg var på før jeg ble overført hit til dpset er stappfullt og dermed mister jeg den muligheten.

Så hva nå?

Jo, det er snakk om at jeg må være dagpasient noen dager i uka de to og en halve uka min avdeling er stengt, og så må foreldrene mine og Huset mitt «ta over ansvaret» for meg resten av tiden.

Det er jo ikke en ideel situasjon, for hverken behandler, primær eller jeg selv tror jeg er klar for en sånn lang permisjon, men må man så må man.

Jeg skal prøve å gjøre det beste ut av denne utfordrende tiden som venter.

Det som er positivt er at jeg i det minste får mulighet til å julepynte Fargekaoset, og får være hjemme i vante og koselige omgivelser når julefeiringen skal være. Det er jo ikke noe særlig å sitte på en sykehusavdeling i høytider heller akkurat, så noe positivt er det jo.

Så får jeg heller bare ta dagene litt som de kommer og ikke legge for store planer.

Jeg er ganske sliten i dag, og har gjort en avtale om å være mest mulig ute i fellesstua, så når jeg istad stivnet fast i tankekaos og angst på gulvet var det godt at kontakta mi kom inn for å hente meg.

Det mest fantastiske? At hun satt seg ned på gulvet sammen med meg mens vi snakket litt før hun dro meg med tilbake på stua.

Slike ting er gull verdt – det at noen ser deg der du er i situasjonen.

Jeg fikk også beskjed om at jeg kunne ta en pause med håndarbeidet, og det er sikkert litt lurt at jeg venter med strikkeprosjektene til i morgen, men nå klør det nærmest i fingrene og jeg tror ikke det er lange stunden igjen før jeg har beveget meg bort til «lagebordet» mitt og fortsetter med julekortproduksjonen.

Veganmaten som kommer opp fra leverandøren er ikke noe særlig å skryte av egentlig, jeg tror nok de er gode på å lage annen mat, men akkurat vegankost kan de ikke, så etter jul skal jeg mest sannsynlig begynne å lage middagene mine selv.

Jeg liker jo å kokkelere og i går lagde jeg denne nydeligheten, søtpotetmos som jeg spiste en stor porsjon av både til middag og kvelds. Nomnomnom 😍

🌱💚 Plant Power 💚🌱

Reklame

6 kommentarer om “Å være syk i juletider

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s