Nå begynner det å haste

Som jeg skrev sist, det ble en veldig tidlig kveld på meg i går, jeg var helt utslitt etter en litt tøff dag, men jeg fikk jo dessverre ikke sovet gjennom natta likevel.

Når jeg våknet for fjerde gang, gjennomsvett og livredd etter mareritt klokka fire innså jeg at jeg måtte våkne skikkelig og roe meg litt ned før jeg kunne prøve å sove videre.

Jeg endte opp med å se resten av en julefilm jeg hadde begynt på på netflix, Fred Claus, en artig og hyggelig julefilm, mens jeg strikket litt på prosjekt julegave mamma.

Hun skal nemlig få seg fine tova tøfler som den hjemmelagde delen av julegavene i år.

Ellers begynner jeg å se enden av alle prosjektene jeg sjonglerer nå før jul, men jeg må innrømme at det stresser meg litt når jeg har sju ting å strikke før jul og vi er allerede kommet til den niende desember.

Her må det planlegging til, haha.

Jeg fikk roet meg litt ned og sov i noen timer til før dagen begynte, dog gjennomsvett og sliten igjen.

Mareritt er noe dritt!

Over til noe positivt, i ettermiddag kommer Huset mitt og henter meg fordi vi skal ha en liten bakeseanse sammen.

Jeg har hamstret inn marsipan etter ett tips jeg fikk på en av de grønne gruppene jeg følger på facebook, stekt marsipan skal visstnok smake ganske likt kransekake, så da blir det en glad veganer som får smake de faste julekakene sine. I tillegg skal jeg prøve meg på brune/cola pinner, med vegansk vri på de også selvsagt.

Haha, i fjor gikk faktisk kjøkkenmaskina mi bort etter å ha prøvd meg på en trippeldeig (😳) med brune pinner samtidig uten å tenke kapasitet og kraft i kjøkkenmaskina mi. Vispen eksploderte, det samme gjorde motoren 😂

Jeg brukte ett halvt år på å lete etter en ny og når jeg endelig fikk kjøpt meg en ny knallgul kjøkkenmaskin på tilbud i samme serie som den knallrosa kaffetrakteren min var jeg en glad jente.

I fjor var det jeg som forsynte familien med julebakst, i år er det søs, men siden jeg liker veldig godt å bake skal det bli godt å bidra litt i år også.

Nå har jeg funnet plassen min i stua, og når resten av gjengen drar på turdag litt senere, er planen min å komme litt videre på strikkepinnene.

#mareritt #psykiatriblogg #psykiskhelse #julegaver #julefilm #netflix #strikketøy #strikkeglede #kreativitet #hastverk #baking #julekaker #vegan #veganskmat #veganer #crueltyfree

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s