Spørsmålstegn(?)

Jeg vet egentlig ikke om jeg ble noe klokere etter møtet i formiddag jeg. Nesten to timer senere satt jeg med flere spørsmålstegn enn før vi samlet oss.

Det er mye som må flettes sammen og passe for at julepermisjonen skal gå mest mulig knirkefritt, og samtidig må vi ha en plan B om ting skulle skjære seg fullstendig. Hjelp tenker jeg bare.

Jeg og de rundt meg får prøve å tenke positivt på det hele og heller ta utfordringene som (hvis) de kommer.

Sånn ellers har jeg tusen ting jeg må gjøre, og som vanlig når jeg har tidspress på meg ender jeg opp med å ikke gjøre noenting.

Neida, joda, neida, men dette irriterer meg grønn hver gang det skjer, for jeg får jo ikke gjort unna det jeg gjøre.

Nå stresser jeg litt for noen av tingene skal jo sendes i posten til Jørpeland og søsteren min der og så har jeg endel hjemmelagde julekort som må sendes og jeg bare utslitt, orker ikke noe.

Æsj.

Jeg får heller bare senke kravene litt, og så lenge alt som skal sendes blir ferdig før torsdag sånn at det er krysset av listen, så er det jo ikke krise at ikke alle gavene er pakket inn og alle strikkeprosjekt er ferdig til fredag, det er jo tross alt en uke til etter det til julaften!

Ja, tenk, vi har kommet så tett i mot jul nå, det er nesten skremmende hvor fort det har gått.

Snart er vi inne i ett nytt år også. Oioioi, jeg henger visst bak noen måneder jeg 😅

Her er forresten bilde av bakeverket på fredag, og nomnom, jeg gleder meg til jeg skal hjemmom en tur på torsdag sånn at jeg kan smake litt til 😋

#utfordringer #hverdag #innlagt #psykiatri #psykiskhelse #jul #nissejul #kreativitet #strikkeglede ##strikking #tidspress #stresset #giverglede #psykiatriblogg #baking #julekaker #vegan #veganskmat #crueltyfree #veganer

Reklame

En kommentar om “Spørsmålstegn(?)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s