Halvveis til femti og bestemorstildenser

Nå har jeg akkurat våknet etter min (nesten) daglige ettermiddagshvil.

Jepp, jeg er 24 (25 i morgen😁) og tar en skikkelig bestemorsvending på søvnfronten nesten hver dag for tiden.

Noen dager sover jeg til og med en time eller to på formiddagen også😳

Som dere skjønner trenger jeg mye hvile nå, det «vanlige folk» bare gjør, krever veldih mye av meg slik som situasjonen er for tiden og jeg blir fort sliten.

Det positive er at jeg ihvertfall fikk sendt avgårde både brev og pakker i posten i går/i dag, så forhåpentligvis kommer det fram i tide selv om det er ett sjansespill så tett oppom jul.

I går kveld satt jeg med en stor klump av takknemlighet i halsen før jeg la meg.

Personalet som jobber her på dpset er fantastiske, og i går kveld fikk jeg hjelp til å feste tråder og dampe alle strikkeprosjektene som skulle vært sendt.

Ikke nok med det, de kjørte meg ned på butikken og post i butikk i halv åtte tiden, og når vi nesten var kommet opp igjen så sa hun «husket du å kjøpe røyk nå?»

Haha, huff, surrehodet Håp hadde nemlig glemt det og var helt tom for røyk, så da snudde vi bilen og kjørte ned igjen på butikken slik at jeg fikk kjøpt nødvendigheten.

Jeg har fortsatt fire luer, og to par strømper jeg egentlig må ha ferdig til julaften, men jeg prøver å tenke at det faktisk går helt fint om mottakerne får de i romjula også.

Sånn ellers er jeg ganske spent på morgendageb.

Bådr julestenging av dpset og perm i sytten dager, og attpåtil er det bursdagen min.

I morgen er jeg halvveis til 50 og skal sove i min egen seng for første gang på over tre måneder.

Det er klart at det kribler i magen og knaker i hodet når det blir så store utfordringer og gleder i morgen, og resten av julefeiringen for den saks skyld.

Dagen i morgen begynner med å fysisk ble overført til det andre dpset, vi kjører herfra i halv ti, ti tiden, og så blir det innskriving og samtale med lege før personalet fra mitt dps, kjører meg først innom Fargekaoset og får levert medisinene mine til personalet der, før de kjører meg videre hjem til foreldrene mine.

Der venter søs, og tantegull, mamma, pappa og svoger kommer etter jobb og ikke minst får jeg se Lillebror for første gang på veldig lenge! Det gleder jeg meg veldig til.

Faktisk tror jeg morgendagen kan bli ganske fin, til tross for grubleriene som vanligvis følger med å bli enda ett år eldre.

I morgen har jeg også en overraskelse til dere, så følg med ❤

Vi snakkes

#psykiatri #psykiatriblogg #psykiskhelse #håp #takknemlig #kreativitet #støttespillere #bursdag #julegaver #strikking #jul #nissejul #spent #permisjon #juleferie

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s