Ikke en selvfølge, men Kvartveis til hundre. Oioioi 💚

Tenk, da var dagen kommet.

Både bursdag og julepermisjon på en gang.

Jeg skal innrømme at jeg har vært veldig spent/nervøs på begge deler, og jeg har ikke sovet stort i natt, men akkurat nå koser jeg meg med familien og har håp om en god permisjon.

Jeg har fått mange flotte gaver, blant annet ett snowboardsett, (jippi, det har jeg ønsket meg lenge!), penger, veganmisjonen sin kokebok 😍, og til og med en røykkartong, noe som passet utmerket da lageret mitt gikk tomt for noen uker siden og jeg ble påminnt hvor dyrt det er å røyke 😂😇

Ikke minst fikk jeg ett coca cola speil av støttekontakta mi, haha hun kjenner meg godt 💚

Til middag skal alle sammen ha vegansk enchiladas som mamma har laget❤ Haha, resten vet ikke om at det blir en kjøttfri middag, men ett grønt måltid i ny og ne er jo bare positivt, selv om kanskje ikke alle er enig.

Søs og lillebror har til og med bakt popsticks og muffins til meg, og vi sksl ha sjokolade soyais til dessert. Her skal det feires 😅😍

Jeg skal skrive mer senere, jeg har jo planlagt en overraskelse i dag, men akkurat nå konsentrerer jeg meg om å nyte tid med familien ❤

#seier #psykiatri #psykiskhelse #håp #bursdag #25 #familie #gaver #takknemlig #overveldet #julepermisjon #spent

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s