Tradisjonen tro

Da er julestrømpene gomlet nesten tom,julekjolen på, grøten fortært og i år fikk jeg faktisk mandelen for første gang noensinne!

Dette året hadde nemlig ikke Lillebror mulighet til å jukse.

Haha, sorry, men du vet at det er sant kjære bror 😇

Nå er det disney dvden akkurat satt på så det skal jeg se på sammen med tantegullene mine når jeg har skrevet ferdig dette.

På lillejulaften og selveste julaften blir jeg til verdens største barn som rister på pakker, erter familien med hint om hva de får av meg og er regelrett veldig veldig glad og i mitt rette element. Jeg elsker jo å gi gaver og jeg tror vi kan fastslå at det har blitt en smule mange pakker fra meg i år.

Jeg gleder meg sånn til de skal åpnes og forhåpentligvis får jeg se glade mottakere.

Så må jeg jo være såpass ærlig å si at jeg er spent på hva som ligger under treet til meg også, #evignysgjerrig #barnlig #glede 😂😂

Jeg har faktisk vært oppe siden klokka fem, så jeg er litt spent på om jeg klarer å holde meg våken hele dagen uten en powernap, men foreløbig er det ikke vits i å prøve å sove litt, jeg er ikke trøtt nok.

Med min flaks kommer jeg til å bli zombietrøtt rett før julemiddagen serveres.

Jaja, jeg har (sukkerfri) redbull essens som jeg kan lage selv med sodastream maskinen min og den kommer nok til å bli brukt flittig i dag.

Nå venter jeg på at søs skal komme hjem, stakkaren har måttet jobbe både hele gårsdagen og fra tidlig morgen fram til nå klokka tre. Det blir jo ikke ordentlig julestemning når hun mangler!

Jeg må få understreke at selv om det er julaften og det tilsynelatende er helt strålende bra med alt, så kommer denne dagen til å kreve mye energi som jeg kanskje får kjenne ett baksmell på senere, men jeg skal gjøre alt i min makt for å nyte denne dagen så godt det lar seg gjøre.

Ikke bare er det julaften i dag, men jeg er også seksti dager skadefri i dag!! Det hadde jeg aldri trodd for sekstien dager siden, og jeg har jaggu kjempet hardt, men jeg har klart det!

Jeg tar en dag om gangen og vips har dagene gått og telleren min øker.

Det har krevd mye, men det er virkelig ett steg i riktig retning!

Julenissen kom på besøk til tantegullene sin store lykke

Neglene mine matcher koppen min med colazero og Nemi har blitt skumlest, jeg skal titte skikkelig i kveld før jeg legger meg.

Dette er forøvrig den eneste grisen jeg har spist i år – GO VEGAN 🌱💚🌱

Julemiddagen min består av linsesteik, rosenkål, kålerabistappe, poteter, og soppstuing. Jeg gleder meg 😋

Det er jo heller ikke sånn at alle gleder seg til jul, og det kan ha mange grunner. Sykdom enten fysisk eller psykisk, familieproblemer, rus osv osv, og til dere vil jeg bare si – PUST, du har kommet deg igjennom mye, og du kommer deg igjennom denne dagen også. Hvis du vil så kan dette være en helt vanlig dag, eller du kan prøve å nyte litt god mat, en kjekk film, eller noe annet du liker godt.

Du er BRA og dagen er snart over.

Riktig god og fredfull jul til alle som leser uansett hvordan du tilbringer dagen i dag.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s