Hverdagsgleder og utfordringer

God morgen flotte lesere.

Jeg har vært våken siden klokka fem jeg, så dagen min begynte tidlig.

Dagene siden julaften har flydd avgårde og vips er det bare seks dager igjen til dpset åpner igjen.

Det har gått greit å være hjemme, og det har vært veldig godt med pelsterapi igjen, men det skal også bli godt å komme tilbake til avdelingen når den tid kommer.

Jeg fikk mye fint i form av julegaver, alt fra sminke til en massasjepute formet som en myk gris 😍 og penger, men en av de beste må vel ha vært den jeg fikk første juledag da mamma sa at Zaphira, katten min, skal få komme inn og bo hos dem resten av innleggelsen min.

Det varmet ett dyrehjerte, da jeg har hatt veldig dårlig samvittighet for at Zaphi har vært så mye alene dette året.

Hun har jo ikke hatt det vondt, mamma har vært innom henne hver dag, og Huset mitt har gitt henne mat og litt kos, men hun har nok vært litt ensom da hun har vært alene mesteparten av døgnet.

Så det at hun får litt mer selskap og kos framover gjorde meg veldig glad!

For noen dager siden var Lillebror på ett koselig besøk her i Fargekaoset og det var kjekt, jeg savner å ha han i hverdagen min nå når han bor i Sandnes og studerer.

Vi bakte brownies, pratet og hadde Modern Family maraton på tven.

Små gleder ❤

Jeg har også vært en dag på det andre dpset, fra ti om morgenen til seks om kvelden. Jeg gruet meg veldig på forhånd, men heldigvis gikk det bedre enn forventet.

Det dpset var mitt første møte med voksenpsykiatrien og jeg kan si det på den måten at verken jeg eller personalet der håndterte det noe særlig bra.

Jeg tenker etterhvert å skrive litt mer utdypende om nettopp dette, overgangen fra ungdomspsykiatrien til voksen psyk. Det er nemlig store forskjeller, og jeg var absolutt ikke forberedt!

Dagen der denne gangen ble ihvertfall brukt til strikking, kortspill og å sove. Jeg sovna etter middag og sov i over to timer 😅

Gårsdagen må ha vært en av de beste i løpet av permisjonen, selv om den startet litt skeivt, i begynnelsen når jeg gikk i byen med mamma var angsten ganske høy og jeg skalv, men det gikk seg heldigvis fort til.

Det var shopping for alle (jule)penga fra klokka tolv til seks, med en middagspause innimellom og så dro søs, svoger og jeg på kino og så Joy, en god, men litt langdrøy film jeg hadde gledet meg til å se.

Det var en fin dag.

Jeg fikk gjort mange gode kupp i går, men det mest utrolige må være det jeg fant på sportsoutleten, jeg fikk nemlig en kul skibukse OG jakke til hundre kroner tilsammen. What?

Det må kalles tidenes salgskupp, for orginalt kostet det 3000!

Nå er jeg klar til å teste ut snowboardet jeg fikk i bursdagsgave!

Nå sitter jeg og tester ut massasjeputen før jeg skal hoppe i dusjen og gjøre meg klar til dag to med vasking av Fargekaoset. Jeg vasket nemlig halve leiligheta med litt hjelp i går før jeg ble hentet og nå skal jeg snart vaske resten.

I går kveld var jeg så sliten at jeg sovnet med klærne på, så det skal bli godt med en dusj nå ja.

Senere i dag skal jeg hjem til foreldrene mine der det skal være familieselskap med hele gjengen og også kjæresten til Lillebror blir der for hun kom nemlig oppover til Ålesund i går kveld.

Yey, da får jeg bruke en av de nye antrekkene jeg kjøpte i går 😍

Vi snakkes senere! ❤

Slenger med ett bilde av gode hjertet mitt. Jeg er heldig 💖

#psykiatri #psykiatriblogg #hverdag #smågleder #shopping #salgskupp #håp #dps #perm #utfordringer #familie #jul #selskap #glede #kino #joy #psykiskhelse #åpenhet

Reklame

En kommentar om “Hverdagsgleder og utfordringer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s