Hei, så møttes vi da 2016💖👊💖

Vet dere? Til tross for at jeg og nyttårsaften har ett anstrengt forhold så gikk det faktisk veldig fint i går og jeg klarte å kose meg.

Det var riktignok en litt annerledes nyttårsfeiring enn andre på min alder pleier å ha, men det er slike ting jeg liker.

Foreldrene mine og Tatou kom og vi lagde linsesteik med søtpotet og kålerabistappe og kokte poteter til middag. Det smakte nydelig selv om vi hadde glemt å handle inn annet tilbehør som rosenkål og ingredienser tilsoppstuing.

Close up av nydeligheten, nomnom, dette er det beste jeg vet 😋

Jeg slo til og med begge to kraftig i Amerikaner, ett kortspill vi pleier å spille hver jul. Akkurat som jeg planla 😏

Både Zaphira og Tatou, katten og hunden min, taklet nyttårsrakettene veldig bra heldigvis og det gjorde igrunn jeg og for jeg hadde på meg hørselsvern når vi gikk ut på verandaen for å se på den fargesprakende himmelen klokka tolv.

Så langt i dag har jeg tatt en rolig morgen og nå er jeg på vei ned igjen til fellesstua på Huset mitt der jeg har planlagt å strikke ferdig mariussokkene Lillebror skal få.

Det er bare tåfellingen igjen på siste sokken så det går jo egentlig veldig kjapt, jeg må bare finne litt motivasjon.

Kanskje en kaffekopp hjelper på energinivået, jeg må ihvertfall prøve.

Da har jeg møtt 2016 og jeg er klar for å starte kampen mot en bedre hverdag igjen. Forhåpentligvis blir dette ett bedre år enn det forrige.

Jeg krysser fingrene og skal gjøre alt i min makt for å gjøre positive endringer mulig.

💖Lag en fin dag💖

#psykiskhelse #psykiatri #psykiatriblogg #håp #forventninger #kos #positivitet #positivtenking #endringer #familie #dyr #vegan #grønt #år #veganske #fristelser #crueltyfree #kreativitet #strikking #strikkelyst #mariusmønster #glede

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s