Smil til verden så smiler verden til deg

Jeg har rett og slett vært dausliten i dag og første del av dagen gikk stort sett med til å ligge i senga mi og enten sove eller se maraton av nedlastede episoder av The Fosters fra Viaplay.

Det er forresten en veldig bra serie for de av dere som kanskje ikke har sett den.

Til tross for en sløv dag har jeg også fått meg en tur innom en ny garnbutikk her i nærheten med ett personal og en medpasient.

Så nå har jeg begynt på det jeg egentlig hadde tenkt å strikke i romjula, nemlig ett par fargerike og gode, varme sokker.

Jeg har som sagt vært ganske så sliten så det har ikke blitt strikket så mye i dag, men jeg håper på å komme sterkere tilbake i morgen.

Selv om jeg har vært rimelig stille i dag så har det vært høy pratefaktor på avdelingen i dag, og jeg har hatt problemer med å følge med på samtalen. Jeg har dettet ut, og det er visst en form for dissosisjon det også, men primær S sa at det ikke var så rart i dag i og med at det ble veldig mye prat i hele kveld.

Jeg stoler på henne.

Vi må også snart legge en plan for oppholdet videre og finne ut hva vi skal arbeide med.

Jeg ble ihvertfall enig med S om at jeg gjerne vil begynne å bli med på turdagene her igjen selv om det blir utfordrende med tanke på Angsten.

Jeg tror likevel at jeg får større utbytte av å være ute i naturen og få brukt kroppen min litt enn det blir negativt.

Jeg håper ihvertfall det. Det skal ihvertfall bli godt å få i gang maskineriet igjen etter å ha nærmest vært stillesittende i snart fire måneder.

Jeg er i elendig form nå, jeg tror jeg har gått tre turer siden midten av september og det er stor forskjell fra flere turer daglig som jeg pleier når jeg er i bedre form psykisk.

Huff, nå blir jeg jo andpusten bare av å gå i en trapp..

Men jeg liker jo egentlig veldig godt å gå turer, så nå er det bare å komme i gang.

Nå skal jeg straks ta natta, tenkte bare å se en episode til med enten The Fosters eller Modern Family, så da vil jeg ønske deg som leser en riktig god natt.

#håndarbeid #strikking #strikkelyst #kreativitet #farger #fargeklatt #psykiatri #psykiskhelse #sliten #tur #natur #håp #mestring #ståpåvilje #etpsyktinnblikk #sykdom #seriemaraton

Reklame

En kommentar om “Smil til verden så smiler verden til deg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s