Hvem er jeg – unyttig fakta om en fargeklatt

Dagene er litt ekstra tunge for tiden, så dagene mine har vært svært lite innholdsrik.

Det har gått i soving, serietitting og nettsurfing, til og med strikketøyet har vært på pause.

Nå er jo dette ikke akkurat så spennende å lese om, så mens vi venter på at kreftene skal komme litt tilbake, tenkte jeg og skrive noen fakta om meg selv.

– Jeg har alltid vært veldig rotete av natur (noe som irriterer meg grønn), men når vi var på leirskole i sjuendeklasse, vant rommet jeg lå på, prisen for ryddigste rom. Ikke min fortjeneste 😂

– Ganske lenge var jeg veldig redd for alle dyr, men så ville jeg utfordre meg selv og fikk en katt, og resten er historie. Når jeg hentet Tatou, hunden min, visste jeg ikke om jeg kom til å være livredd han eller ikke, men nå elsker jeg alle dyr.

– Faktisk er dyrene mine en av grunnene til at jeg ble vegetarianer (-> så veganer), nettopp fordi jeg så hvor stor og forskjellige personligheter de har.

Jeg vil ikke spise noen med en sjel!

– Jeg elsker å reise, og har vært så heldig at jeg har fått reist en del.

– Jeg elsker også virkelig å være på konsert med band jeg liker, jeg blir så herlig Fri og Levende og gir blanke faen i hva andre synes om meg der jeg starter bølger med lyd og synger for full hals.

– Faktisk dro jeg og mamma helt til Las Vegas for å høre Dead By Sunrise spille, en helt magisk opplevelse, men mamma presterte å SOVNE under konserten! Jetlag sier jeg bare, men det er ganske utrolig likevel 😂

– Jeg har møtt mitt store idol og helt, Chester Bennington fra Linkin Park to ganger, en gang helt tilfeldig på gata i New York i 2005 og en gang på Meet and greet i Las Vegas ( den andre gangen jeg var der) i 2013.

I tillegg møtte jeg helt tilfeldig på dj’en i samme band, Mr. Hahn, på samme dag på hotellet vi bodde på i Las Vegas og Linkin Park hadde ikke konsert en gang. Flaks 😁

– Jeg har vært i USA åtte eller ni ganger og elsker å være på ferie der. Ville dog ikke ha bodd der med tanke på hvor lite støttesystem det er der borte for de som er syke.

– Siden min første innleggelse på ungdomspsykiatrisk avdeling som trettenåring har jeg vært inn og ut av sykehus siden.

– Jeg er svært preget av alle de mange månedene i gulhvite omgivelser, derfor omgir jeg meg med mye farger hjemme, derav Fargekaoset.

– Jeg bor i en døgnbemannet psykiatribolig og der har jeg bodd siden jeg var atten, men jeg har ikke hatt ett eget rom hjemme hos foreldrene mine siden jeg var sytten på grunn av innleggelser

– Jeg er veldig glad i drager og har mange forskjellige varianter i leiligheten min, i tillegg har jeg to tatoverte drager på kroppen, den ene var min aller første som jeg tok når jeg var femten, og den andre tok jeg i studioet der Miami Ink ble spilt inn. Den ble faktisk lagt ut på facebook siden deres når den var healet.

– Jeg tok min første piercing når jeg var tretten, og siden den gang har jeg vært hullete, haha.

– Jeg er veldig glad i klær og har en merkelig klesstil til tider.

Jeg er meg og ingen andre.

– En av de tingene som gjør meg gladest er når eldre folk ser forbi det ytre og er åpen, og for eksempel spør meg om hjelp til noe. Det gir meg tro på menneskeheten.

– Jeg har opplevd at voksne folk har ledd meg rett i trynet fordi de synes jeg er rar, og at foreldre har tatt ungene sine og krysset gata når de skulle gå forbi meg.

Oppgitt.no

– Jeg har ett nært forhold til familien min og vi snakkes daglig.

– Jeg er en stor frostpist, men takler ikke varme noe særlig heller. Ikke særlig praktisk skal jeg si deg! 😅

Sånn, da vet du litt mer unyttige fakta om meg, er det noe du lurer på så er det bare å spørre.

Jeg kommer sikkert til å lage flere slike innlegg når dagene står stille.

Nå skal jeg prøve å sette i gang strikkepinnene igjen, så vi snakkes senere.

Jeg gikk forresten en minitur i går, i en turløype rundt dpset. I morgen begynner turregimet på igjen for fullt, det gleder jeg meg til.

#psykiskhelse #mentalhelse #psykiatri #psykiatriblogg #fakta #reise #ferie #konsert #mat #veganer #vegansk #livsstil #åpenhet #tabu #hverdag #LasVegas #reiselyst

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s