Dyrk positiviteten mens man kan❤

Heldigvis har dagen i dag vært lettere enn de foregående.

Jeg har hatt energi til å både rydde og vaske rommet mitt og jeg har fått strikket endel.

Nå er det en slags versjon av Skappelgenseren som danser bortover pinnene selv om jeg har laget min egen lille vri.

Jeg må ordne mer tråd i morgen sånn at jeg får gjort ferdig armene og endelig snart får montert den helt ferdig.

Jeg begynte nemlig på den for lenge siden, men den måtte vike plass for alle julegaveprosjektene i desember.

Det er godt å få unnagjort litt praktiske ting også, og det er veldig kjekt de dagene jeg klarer å finne fram strikkelysten.

Jeg hadde også en samtale med Behandler og primær S i formiddag, og vi fikk snakket litt om den vanskelige helga, og mestringstrategien jeg har brukt.

Det har vært så mye vanskelig den siste tiden og i mangel på riktige hjelpeverktøy for å håndtere følelsene så har det gått utover maten.

Jeg har overspist og kastet opp endel, noe som er veldig skamfullt, men som jeg har vært for sliten til å prøve å skjule det.

På en måte er det litt godt at de vet også, og fra og med i morgen skal det tørkes støv av kostlista og jeg skal prøve å følge den i ett forsøk på å normalisere matsituasjonen.

Nei, det er ikke bare syltynne personer som sliter med spiseforstyrrelser. Faktisk er de fleste normalvektige, selv om det er mye lettere å oppdage spiseforstyrrelser med de man ser det utenpå at de sliter.

Det er ikke noe mål akkurat nå å fjerne oppkastet helt, for jeg trenger å ha den ventilen i bakhånd nå når situasjonen er så tøff, og det understreket Behandler også, men å prøve å redusere det er ingen dum ide.

Jeg sov i over to timer ettermiddag, helt utslitt så det var godt å få seg en hvil, kanskje jeg klarer å holde meg litt lengre våken nå for de siste dagene har jeg sluknet mellom åtte og halv ti.

Jeg kan ihvertfall sovne i nyvasket nattdress og sengetøy og det er jo som vi alle vet, fint.

I morgen kommer støttekontakta mi allerede klokka ti og henter meg, vi skal nemlig på saaalg, og ordne noen ærender jeg har.

Det gleder jeg meg til

💖Ha en god natt så snakke vi💖

#psykiskhelse #mentalhelse #psykiatri #psykiatriblogg #usynlig #spiseforstyrrelser #mestringsstrategi #tabu #tabuer #åpenhet #håp #energi #strikkelyst #strikking #kreativitet

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s