Kill em with kindness

Godkveld, godkveld i stua.

Nå er jeg så trøtt at øynene sjonglerer fram og tilbake og jeg ser så vidt det jeg skriver for om noen timer har jeg vært våken i ett døgn. Jepp, jeg våknet nemlig klokka ett i natt og har ikke sovet siden.

Skal jeg være fullstendig ærlig så drøyer jeg litt søvnen i kveld, jeg har ikke nok energi til nok en marerittmaraton-natt.

Det har vært mye av det i det siste dessverre.

Sånn ellers vet jeg ikke helt hva jeg skal si eller føle om dagen, det er ihvertfall tøffe tak som må til.

I går kveld datt jeg ned av røykestolen ute og ble liggende i snøen i mellom en time/tre kvarter uten å greie å røre på meg, under ett av disse «anfallene» mine.

Det var helt jævlig for å si det mildt, og det er ett under at jeg ikke er skikkelig forkjøla i dag for jeg hadde nemlig bare på meg en tskjorte og pleddet mitt.

Heldigvis greide jeg til slutt å hive en snøklump mot vinduet til stua for å skaffe hjelp, og da kom alle tre personalet som var på jobb og hjalp meg på skjelvne bein inn i senga mi med dyner og varmepute.

Dagen i dag har vært tung den også, men med hjelp fra personalet og strikketøyet har det gått noenlunde greit.

Maske etter maske ble tvunget avgårde for å avlede og jeg har visst strikket opp over tre nøster i dag.

Det er jo ihvertfall ingen skadelig avledningsmetode, det kommer jo fine ting når maskene er fellt av.

Støttekontakta mi var her en liten tur i formiddag også.

Vi skulle egentlig leke frisør og bleke og farge håret mitt, men jeg våknet opp med ett utslett/eksem så vi måtte utsette det til neste uke.

Istedenfor kjørte vi over fjellet og til Vestnes der jeg blant annet kjøpte meg en ny nattkjole og fyllte på yogitea lageret mitt som var helt skrapa.

Nå blir det chai te med en dæsj soyamelk oppi for alle penga 😍

Nå burde jeg jo egentlig ta natta, men jeg har nettopp lakket neglene og nå glitrer de fint igjen, så jeg må vente med å krype til køys til det har tørket helt.

Jeg tror også jeg skal se en episode eller to av Greys Anatomy før jeg lukker øya og tar ferden til Jon Blund sitt landskap.

Ingen kan si at jeg ikke kjemper, jeg kjemper jo med alt jeg har i noe som har virket ut som en evighet i denne omgang, men jeg vil jo så gjerne komme meg opp igjen etter dette kraftige fallet.

Symptomene jeg opplever nå er så skremmende at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, men jeg gir ikke opp av den grunn.

Jeg

Skal

Komme

Meg

Opp

Igjen

Jeg

Nemlig!

Natta skjønne lesere, håper du snart sover godt 💖

#psykiatri #psykiatriblogg #psykiskhelse #mentalhelse #tabu #åpenhet #håp #ståpåvilje #etpsyktinnblikk #hverdag #utfordringer #angst #sykdom #helse #sykehus #angst #strikkeglede #mestring #kreativitet #kreativ #håndarbeid

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s