Det var en dag i går

Uken i bilder 🎀


På grunn av en tøff dag i går kommer ukas uke en dag for sent, men bedre sent enn aldri er det ikke det man sier?

UKENS:

Smil: Jeg kjøpte med meg noen stoppenåler med stort hode til en eldre medpasient når jeg var på Europris en dag og hun ble veldig takknemlig og når jeg ikke ville ha betaling( det var ikke dyre greierne) så gikk hun bort til brusautomaten og kom bort med en colazero flaske til meg. They know me by now.

Utfordring: Å holde meg her og nå, ikke forsvinne inn i dissosiasjon.

Beste dag: Det har svingt veldig denne uka, men både tirsdags formiddag og halve torsdag var noenlunde bra ❤️

Dårligste dag: Søndag. Uten. Tvil. Men jeg kom meg jo helskinnet gjennom den dagen også!

Seier: Å legge meg i går kveld uten å ha sprekt på selvskadingsfronten!

Opptur: Det har vært flere, heldigvis for det. Å freshe opp håret mitt igjen og snakke tull med støttekontakta mi på tirsdag, å få møte og kose med Tatou flere ganger denne uka, og Zaphira på lørdag for da var jeg nemlig hjemme på besøk hos foreldrene mine for første gang siden jul! Jeg savner begge hjertene mine sårt.

Nedtur:  Å være blakk 😅 Pluss det å ha den dårligste blogguka siden jeg tok opp igjen skrivekunsten i høst.

Opplevelse:  Det må være når jeg var hjemme hos foreldrene mine sammens med søs, svoger og tantegullene mine og bakte fastelavensboller. Det var koselig og resultatet ble braUken i bilder

Strikkeprosjekt: Denne uka har virkelig pinnene fått svingt seg. Jeg har strikket to tova sitteunderlag med hekleblondekant rundt, en Mariuslue, gjort ferdig bursdagsgave til Lillebror, begynt på Mariuslue nummer to OG jeg har begynt på en shorts med Mariusmønster. Tror det er noe jeg har glemt, men det var dette jeg kom på i farta.

Innkjøp: Ukens gevinst fikk jeg av mamma, jeg har nemlig gått og siklet på ett sett med forskjellige farga rundpinner og jeg var så heldig å få dette med mamma her en dag. Også litt garn har blitt kjøpt inn, selv om jeg også var flink og brukte for det meste restetråd til sitteunderlagene. De er det min eldste søster og svoger som bor på Jørpeland som skal få.

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s