Positivitet avler positivitet (ikke sant?)

I kveld trenger jeg litt oppmuntring så da tenkte jeg jaggu at jeg skulle poste ett eget innlegg om (forrige) ukas Smil 🙌

– Jeg fikk tilbakemeldinger på at både Lillebror og kjæresten likte og ble glad for gavene jeg hadde strikket til dem.

Lillebror fikk tovatøfler og kjæresten fikk ei Mariuslue. Det var godt det falt i smak.

– Det at Støttekontakt ville komme og møte meg på lørdag, sin eneste fridag denne uka, jeg er heldig som har henne

– Å først prate tull i bilen på vei mot Vestnes, gjøre noen skikkelige gode gavekupp og så virkelig nyte en cd i full guffe, en jeg ikke har hørt på på evigheter og (fortsatt) få frysninger av på vei til Ålesund igjen sammen med Støttekontakt. (Plata vi hørte på var Thirty Seconds To Mars – This is war)

Sidenote – Jeg har faktisk hørt de live før de slo igjennom for fullt. De var nemlig oppvarmingsband for Linkin Park i København i 2006(7?) og jeg hadde oppdaget gruppa ett halvt års tid i forveien – snakker om flaks eller hæ? 😏

Det at jeg var på besøk hos foreldrene mine etter Støttekontakt på lørdag og vi feiret Morsdag på forhånd siden jeg ikke hadde klart to permisjoner etter hverandre i helga.

– Mamma hadde på eget intiativ og lyst bakt en vegansk versjon av den beste kaka jeg vet om, bestemorkaka, en kake bestemor pleide å lage når jeg var liten og var på besøk hos henne i Molde.

Det ble jeg veldig glad og overrasket over, jeg har faktisk ikke smakt den kaka siden vi feiret Tantegull sin ettårsdag.

Til sommeren blir hun fire 😅

Funfact – Mamma bakte kaka dagen før vi dro til Tyrkia og hadde med seg kaka i kofferten hele veien til leiligheta vi har tilgjengelig sammen med søs og familien. Det var en fin dag, vi begynte dagen med Bestemorkaka på verandaen med full sol og varme.

– Jeg hadde kjøpt gave fra meg og Lillebrod til både mamma og pappa og jeg fikk til og med gave jeg og 💖

I tillegg til gavene fra oss begge hadde jeg en gave og ett kort til mamma, og jeg så at hun ble skikkelig rørt og det er ikke så ofte. Slikt varmer.

Jeg hadde nemlig kjøpt en strikkepakke med garn og mønster til ei fin jakke jeg skal strikke til henne. Det prosjektet skal jeg begynne på i morgen.

– Jeg fikk hentet ut pakkene med strikkeutstyr, tenkte å vise dere i morgen, nå er jeg for sliten, men jeg er veldig fornøyd.

– Det kom en skikkelig gladnyhet også på lørdag, jeg får nemlig erstattning på tingene som ble ødelagt på verandaen min hjemme i Fargekaoset under stormen Tor. (Masse styr og lang historie, men det ordnet seg heldigvis)

– Jeg fikk hjelp av Primær S til å ordne opp etter bombeangrepet som hadde skjedd på rommet mitt her en dag. Aner ikke hva som skjedde jeg, men det så ut som ett minefelt. Huff, det er visst ikke langt unna det neste heller, skjerpings, i morgen må det ryddes.

(Kaos i hode, kaos rundt seg)

– Jeg fikk vasket rommet skikkelig på torsdag og koste meg litt underveis siden jeg hadde på musikk mens jeg holdt på.

Sånn.

Det ble visst litt fine ting likevel, man må bare lete grundigere i Mørket, men det finnes (nesten) alltid noe positivt selv hvor mørkt det føles.

Dette trengte jeg nå, å gå over de små gledene jeg hadde i forrige uke.

Positivitet avler positivitet.

Vi snakkes

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s