Forblåst Prikk og Marius strikk

I dag fikk Prikken AKA Frostpisten AKA Håp AKA Nadine-Zaphira vind i håret og kulde nedover ryggen igjen.

Det er jo tirsdag i dag, noe som betyr En Sunnere Hverdag/turdag på avdelingen.

Det har kommet så mye snø at vi ikke kom oss ned til den vanlige plassen vi spiser lunsj så da var det bra at det finnes en gapahuk til rett i nærheten.

Det var i overkant kaldt i dag selv om jeg hadde på meg både ull og skibukse/jakke (derfor Prikken), og votter og hansker.

Jeg må pinlig innrømme at jeg ikke hadde på meg lue i dag, noe jeg alltid bruker fordi jeg endelig hadde en god hårdag og ikke ville ødelegge frisyren med luesveis. Haha, litt forfengelighet finnes det visst i meg også.

Det ble litt vanskelig under lunsjen for det ble plutselig diskusjon om verdens faenskap og problemer, og akkurat nå er jeg litt for svak til å klare å henge med, og blir ganske redd og sliten når jeg får slike samtaleemner slengt i fleisen.

Heldigvis skjønte Strikkeguru S tegninga og dro meg med ut for å gå en liten tur når stormen sto på som verst der inne.

#takknemlig

Missforstå meg ikke, det er absolutt bra med diskusjon og reflekteringer rundt alt de forferdelige utfordringene verdenssamfunnet står ovenfor nå, men man må også kjenne sine begrensninger og i disse tider har jeg nok med min egen krig.

Den krever ganske mye.

I går ble jeg ferdig med Marius shortsen også. Det vil si, jeg hadde blitt ferdig tildligere hadde det bare ikke vært for at når jeg skulle strikke ben nummer to brukte jeg feil pinnestørrelse. Det fant jeg ikke ut før jeg var ferdig og måtte rekke opp igjen hele skiten.

Jaja, bra jeg oppdaget det ihvertfall 😅

I dag hadde jeg (og har fortsatt) den på meg og jeg må si meg fornøyd selv om jeg nok ville ha strikket linningen litt annerledes enn mønsteret sier om jeg skulle gjort det på nytt.

Fin ble den ihvertfall og god og varm er den også.

Neste uke er det vinterferie og da skal foreldrene mine til Jørpeland for å hjelpe å passe tantegullguttaboys siden min eldste søster skal ut i praksis.

Det er litt sårt at jeg ikke kan bli med, men jeg vet jo at det aldri i verden hadde gått bra nå.

Likevel skulle jeg ønske at jeg klarte det.

Søs og tantegull var jo der nede i forrige uke de også, og jeg har ikke sett noen av dem siden lørdagen for to uker siden.

I morgen tidlig kommer begge to for å hente meg og så skal vi kjøre tilbake til Ålesund og finne på noe kjekt.

Mamma skal passe tantegull litt i mellom slagene da, for selv hvor glad jeg er i henne så krever barn ganske mye energi og det siste jeg vil er at hun skal skjønne at noe er galt.

Hun er så søt forresten, for ett års tid tilbake satt jeg mellom tantegull 1 og tantegull to på fem år og så strykte hun meg på hånda og sa:

Jeg passer på deg jeg Tante💖

Tantegull to slengte seg på og sa det samme.

Jeg er heldig.

I kveld fortjener jeg minst to poeng, jeg ryddet nemlig opp (nesten) alt rotet som tynget rommet mitt.

Nå ser jeg gulvet igjen, haha 😳😂😳

Etter middag tok jeg meg en god times hvil, noe som gjorde godt for både kropp og sjel i dag.

Jeg sovner nok snart igjen kjenner jeg meg selv rett, men før det blir helt natta skal jeg roe ned med en episode eller to av Modern Family.

Natta 🎀

#psykisk #psykiskhelse #mentalhelse #psykiatri #psykiatriblogg #angst #depresjon #utfordringer #mestring #håp #tabuer #tabu #åpenhet #tur #natur #strikking #kreativitet #mønster #strikkeglede #marius #shorts #etpsyktinnblikk

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s