Hard work pays off

Da var det faktisk slutt på denne uka også da snart. Jeg har sagt det før og sier det igjen, hvor blir dagene av?

Mye av denne ukas innhold er borte selv om jeg heldigvis husker de «store» tingene, som hvilke aktiviteter jeg har hatt og slike ting.

Jeg har faktisk hatt meg to byturer denne uka, først en kjekk gang med Tantegull og søs og så en koselig tur med mamma.

Huff, da jeg og mamma reiste avgårde skulle jeg jo finne forskjellige bursdagsgaver, men siden det jeg hadde sett meg ut på forhånd var utsolgt så bestemte jeg meg for å vente og endte heller opp med ting til meg selv. Haha, huff, det høres verre ut enn det er, for bursdagene jeg hadde tenkt å kjøpe gave til ligger langt fram i tid, type april og september 😂, men jeg hadde tenkt å sende de med foreldrene mine nå når de kjørte nedover til Jørpeland siden jeg hadde funnet ut hva jeg skulle kjøpe.

Jeg kjøper ikke bare for å kjøpe og å stresse med å finne hastegaver når jeg egentlig har god tid på meg er ikke vits i. Jeg får heller kjøpe de senere og sende i posten om jeg ikke møter dem før den tid.

Det som er så genialt med å like det de fleste styrer unna er at jeg ofte får tak i noen kjempekupp, og 80 prosent av de klærne jeg kjøper er på salg, noe som lommeboka mi jubler for da jeg er over gjennomsnittet glad i klær.

Det som havnet i posene mine når jeg og mamma var på kikerunde var blant annet en slags skinnslengbukse fra bikbok på sytti prosent avslag 😍 , en hatt jeg har siklet etter og noen topper fra HM 🙌

Jeg er og blir en hattejente (haha, jepp tjuefem og anser meg selv som jente fortsatt), jeg har siden jeg var liten brukt hatter og luer flere ganger i uka.

En periode gikk jeg med hatt daglig i flere måneder fordi jeg hadde hanekam under hatten som ikke ville samarbeide 😂😳

Gårsdagen var en berg og dalbane dag, en karuselltur jeg gjerne skulle stått over. Det er så innmari slitsomt når humøret og forma svinger i hytt og pine uten å selv klare å stoppe svingningene.

Heldigvis er dagen i dag mer stabil og jeg har hatt en praktiskegjøremålsdag, der jeg både har bakt knekkebrød og vasket/ryddet rommet i tillegg til den faste maskedansen på pinnene.

Men vet dere hva? Jeg har faktisk strikket myye mindre enn vanlig denne uka, noe som både har vært litt godt og litt kjedelig. Jeg vil jo se framgang i prosjektene mine og det er ikke så lett når pinnene ligger under et bord og hviler.

Nei, jeg håper neste uke blir bedre på den fronten og helst andre fronter også hvis jeg er riktig heldig.

Nå er foreldrene mine kommet seg til Jørpeland, søs har jobbuke og Støttekontakt er borte ei uke, så det blir nok mye tid til å strikke og å slappe av i uka som kommer.

Primær fra Huset mitt kommer riktignok ganske en liten tur på tirsdag, vi skal avtale nærmere i morgen.

Resten av kvelden skal jeg ta det rolig, jeg er egentlig ganske sliten og trenger litt ro og fred. Har en mistanke om at en forkjølelse ligger i kortene for framtida, men time will show I guess.

Forhåpentligvis slipper jeg lett unna.

Å være syk når man er innlagt er egentlig skikkelig kjipt, for jeg er så redd for å smitte både medpasienter og ansatte og når først en har blitt syk følger gjerne resten av bøtteballetten med en etter en de også. Spesielt fælt er det hvis man har spysyka! Å måtte være isolert på rommet og å vite at du er en tikkende smittebombe er særdeles lite kult skal jeg fortelle deg. Det går liksom ikke bare utover en selv men kan potensielt smitte mange og spre seg ut i familielivet til hver enkelt også.

Been there

Done that

😅

Æsj, nei må jeg slutte av med noe positivt, og babambaba

I dag er jeg 49 dager skadefri.

Jeg jobber hardt hver eneste dag for at telleren ikke må nullstilles og så langt har jeg klart det.

Ha en finfin søndagskveld videre.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s