Ny rekord

Gjett hva da dere?

Jeg klarte å holde meg våken slik at jeg fikk sett Tid for hjem i kveld. Haha, det begynner klokka åtte og jeg har prøvd nå i tre uker å se det, men har måttet gi inn for søvnen 😂

Det har sikkert noe med at jeg sov i nesten to timer i ettermiddag, og det trengte jeg virkelig. Jeg sleit med å holde øynene åpne etter middag, og jeg våknet i en mye bedre form enn før jeg la meg. Jeg sleit riktignok skikkelig med å stå opp igjen, jeg tror personalet var innom tre ganger for å vekke meg, huff.

Jeg kom meg jo opp til slutt og det er jo det viktigste. 😅

Det ble en koselig tur til Vestnes, primær handlet for tre tusen kroner, wow 😅

Jeg fant meg jo noe jeg og, men ikke i nærheten av prisklassen hun opererte med i dag. Det ble barteviskolær, en skrivebok, og ei bukse, pluss en grønn neglelakk. Elsk.

Funfact: Jeg gikk med grønn neglelakk nonstop i årene fra niendeklasse til jeg var sytten. Trenger jeg å si at grønn er yndlingsfargen min? I tillegg var det manko på grønn neglelakk her i Norge på den tiden, da det ikke var «inn», så jeg var alltid på utkikk etter det på ferieturer og hamstet når jeg fant det.

Jeg kjøpte riktignok to topper også, men de tror jeg at jeg skal returnere for jeg er ikke heelt sikker på de og da er det jo ikke sikkert de blir brukt.

Under samtalen med primær og Primær S snakket vi litt sammen om påska, og hvordan det skal gå mest mulig knirkefritt for seg. Dpset er stengt igjen, æsj, så da må vi komme opp med en god og forutsigbar plan for de ti dagene jeg kommer til å være hjemme.

Det går nok bra, men det blir utfordrende.

Jeg kom til å tenke på det, jeg har faktisk ikke vært hjemme i Fargekaoset (leiligheta mi) siden jul, altså to måneder 😱 Shit, tiden går så fort!

Forhåpentligvis blir det noen små permisjoner etterhvert, men det er ingen hast. Ikke enda.

Nå i kveld har jeg vært i det kreative hjørnet og pyntet, klipt og limt og dekorert utsiden på boka jeg kjøpte tidligere. Planen er å gjøre den fin på innsiden også, med ord og sitat som gjør meg godt. Jeg har sagt det mange ganger før og kommer sikkert til å si det minst like mange ganger til, men det er så viktig å ta vare på de fine, små tingene.

Jeg snakket akkurat med mamma på telefon forresten, og det hørtes ut som om de koste seg der nede på Jørpeland. Jeg må si at det er litt sårt å ikke være der sammen med alle, men det kommer flere anledninger når jeg er i bedre form.

Jeg er egentlig ikke sånn kjempetrøtt nå, men regner med å sovne relativt raskt likevel, men først vil jeg få grønne negler.

Natta 💚

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s