BakeKakeSmakeDag 😋

Gjett hvor jeg har vært i dag da? Jo, jeg har faktisk vært hjemmom en tur i Fargekaoset med Støttekontakt.

Aktiviteten som var på planen? Baking❤

Vi bakte fargerike RundtOmKringBoller (eller Kanelsnurrer som alle andre kaller det 🙈) og chocolate chip cookies som er noe av det beste jeg vet om. Alt vegansk selvfølgelig.

Nå snakker vi 😏

Jeg kan ikke fatte og begripe at noen ikke synes dette ser innbydendes ut, haha. Farger er en fryd for øyet og selvfølgelig smaker fargerik mat bedre. Lenge leve den forvokste ungen jeg er🙌

Jeg har faktisk hatt en fin dag, og har kost meg sammen med Støttekontakt. Vi snakket faktisk om det i bilen på vei tilbake til dpset, det at vi er så avslappet med hverandre og at jeg er meg selv fullt ut. Ta foreksempel den gangen i sommer da vi var på biltur og jeg plutselig synger med sangen på radioen. Hallo, jeg synger jo aldri foran folk med mindre jeg er på konsert. Da gauler jeg til opplysning. Type den som er med meg blir flau, ikke sant Lillebror? Haha. Neida, joda, men det viser bare at jeg har blitt veldig trygg på henne, og det er godt å ha sånne personer i livet sitt.

Jeg kom tilbake i tretiden og da var jeg dautrøtt så jeg har brukt store deler av kvelden til å prøve å ikke sovne sittende. Jeg har fått strikket endel da, noe som er positivt.

Jeg slappet riktignok av i senga med noen episoder med Modern Family, men jeg har ikke sovet.

Jeg er litt småuggen fortsatt jeg, så spent på hvor lenge jeg holder ut før jeg blir ordentlig syk. Jaja, det er vel bare å få det overstått slik at jeg kan bli helt frisk for å være groggy er ikke noe særlig det heller.

Jeg er også spent på hvordan natta blir, om jeg får en god natts søvn for jeg har nemlig trappet ned på sovemedisinen og det skal bli spennende å se hvordan det går.

Jeg krysser fingrene for at det går bra.

Helga var skikkelig rar, som jeg nevnte så vidt i forrige post så gikk strømmen på huset både fredag og søndag.

Ute snødde det, og jeg fryser stadig, men personalet fleipet med at jeg protesterte kraftig på strømbruddet siden jeg hadde på meg ett tonn med klær, inkludert lue og skjerf der jeg satt, så de konkluderte med at de måtte hive meg ut i snøen. Haha, heldigvis ble det bare med tullen.

På lørdag hentet foreldrene mine og Tatou meg og vi kjørte en liten tur på bygda til søs, svoger og Tantegull.

Det var veldig koselig, men jeg merker at energinivået er mye lavere enn det pleier å være.. Vi spiste ihvertfall boller som Tantegull og svoger hadde bakt til vi kom og spilte litt spill, type frozen memospill sammen med gullet mitt.

Det er kos å være sammen og jeg savner de alle. Jeg håper jeg snart sterkner litt til og klarer litt mer av livet utenfor disse veggene.

Nå skal jeg se litt mere serie på netflix før jeg prøver å ta kvelden. Kanskje jeg skal knaske på en kjeks eller to? Ja, det hørtes ut som en god plan 😍

Vi snakkes senere, ha en god natt.

-Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s