Bedre sent enn aldri – Ukens

Skal vi likesågodt ta Ukens i dag da folkens? Huff, jeg blir ikke bedre jeg, har alltid store planer om å skrive Ukens hver søndag, meeen, ikke så flink til å gjennomføre dessverre 😅

(Sist) Sist uke forsvant helt fra hukommelsen før jeg fikk skrevet ned noen ord, men denne (forrige) Ukens skal bli noe av.

UKENS:

#Smil Mamma og pappa hadde kjøpt med seg en skjorte fra yndlingsbutikken min, Monki som ligger i Stavanger og jeg fikk også to kjempekule lysholdere som så ut som to små svarte hus der «pipa» er der man setter lyset i. Elsk 😍 Det er godt å bli huska på når man aller helst skulle ha vært med selv nedover.

#Utfordring Det at foreldrene mine var borte hele uka må jeg innrømme var litt stressende. Jeg trenger foreldrene mine i nærheten 😅

#Beste dag Torsdag var en fin dag. Jeg gjorde ikke på noe spesielt, og hele dagen ble tilbragt på innsiden av sykehusveggene, men – humøret var bra og stabilt, noe som ikke skjer hver dag.

#smågleder

#Dårligste dag Hm, jeg tror jeg må si søndag jeg (that’s why nothing got published yesterday). Igjen, jeg hadde ingenting spesielt på tapetet, men jeg våknet og kjente at dagen var feil. Slike dager er dumme, men jeg klarte å kose meg litt med strikketøyet likevel, så helt dødt var det ikke.

#Seier Det at jeg klarte å gi fra meg skriveriene mine til både Behandler og Primær S. Det krevde mye, men jeg er glad for at jeg gjorde det.

#Opptur Jeg kom i gang igjen med strikketøyet etter å hatt nesten en uke uten på grunn av frustrasjon. Endelig tilbake i strikkemodus.

#Nedtur Vi skulle egentlig ha en samtale om det jeg hadde skrevet ned på torsdag, men på grunn av at Primær S måtte på kurs og ble borte, så ble samtalen utsatt til tirsdag (i morgen). Jeg kjenner at jeg gruer meg litt… Det går vel bra det og.

#Opplevelse Strømmen gikk både fredag og søndag her på dpset, i hele fire og fem timer. Wohoo, ikke så kult for en forvokst mørkeredd unge, meen, på søndagen tente vi i peisen på stua og kokte kaffe på bålpanne(?). Det var i grunn ganske koselig. En plussopplevelse var jo at brannalarmen holdt på å gå, heldigvis fikk de stoppet forvarselet før alarmen gikk på sentralen og det hadde blitt storutrykkning. Haha, det hadde tatt seg ut det 😂

#Strikkeprosjekt B Næsj, jeg sliter fortsatt med jakka jeg skal strikke til mamma jeg. Det går sakte, men sikkert framover og jeg skal få den ferdig til påske. Heldigvis har jeg fått mønsteret inn i fingrene nå, sånn at det går mye fortere enn det gjorde i starten.

#Kreative innslag Jeg kjøpte meg en helt anonym brun skrivebok når vi var på Vestnes tidligere i uka, og den har jeg pyntet og stæsja fint opp, og i tillegg har jeg laget endel positivitetssider som jeg skal lime inn i boka ❤

#Innkjøp Jeg bestilte diverse sminke/hårprodukter på salg fra Blivakker, og fikk pakken på lørdag. #fornøyd

UKEN I BILDER

(Hvor frustrerendre tror du ikke dette var, internettet klikka og jeg fikk ikke sett slutten på idol. Haha, det er lov å klage liiiiitt)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s