Mental jobbingsdag

Det føles ut som om jeg ikke har gjort en eneste produktiv ting i dag fordi jeg har lagt i senga store deler av dagen, men det stemmer jo overhodet ikke.

Selv om jeg kanskje ikke har strikket en eneste maske, ikke orket å rydde opp enda ett nytt bombenedslag og ikke ble med på tirsdagsturen til avdelingen fordi jeg var for sliten og følte meg uvel så har jeg faktisk gjort og jobbet mye.

Det ble nemlig en interessant og krevende samtale med Behandler og etterpå jobbet jeg og Primær S videre med temaet. Jeg har mange prosesser og spørsmål og utfordringer i vente, men jeg er veldig klar til å starte det vi skal begynne på. Jeg venter litt med å skrive hva det går ut på fordi jeg er redd for at det skal bli utsatt nok en gang.

I tillegg til mental jobbing så har jeg kommet ett steg videre i fysisk sykdom. Jeg venter bare på at det skal blomstre helt opp, selv om jeg selvfølgelig krysser fingrer og tær for at jeg våkner i bedre form i morgen.

I morgen tidlig skal jeg forøvrig en tur på legekontoret for å ta blodprøver. Nettopp fordi jeg skal både være medisinfastende og mat/drikkefastende fra midnatt så er jeg bombesikker på at jeg kommer til å våkne i natt og glemme meg helt og styrte innpå med colazero 😅 Jaja, forhåpentligvis blir det ikke heeelt krise, haha.

Primær S var forresten på ett møte i formiddag, med Huset mitt og det andre dpset jeg formelt blir innlagt på når mitt dps stenger i påska (ups, skrev først jula😂) De snakket om hvordan permisjonen skal foregå, for med mindre noe går skeis så blir det jo i Fargekaoset jeg skal ha base, og jeg blir bare dagpasient to dager på det andre dpset i løpet av påskeferien.

Jeg fikk faktisk litt hjemlengsel i kveld da jeg så på Tid for Hjem i fellesstua, jeg savner fargene mine. Kanskje blir det litt godt å være hjemme litt? Jeg håper det. Det er også snakk om å ha to overnattingspermisjoner hjem før stengingen om noen uker sånn at jeg ikke bare blir kastet uti det med tidagershopp, lengden dpset mitt er stengt.

Jeg skal ihvertfall prøve å gjøre det beste utav det og ett pluss er jo at da kan jeg se hva jeg vil på tven og slipper unna all sport som suser og går både i tide og utide. Haha, som jeg bruker å si, jeg tror livet er gøyere for de som liker å se på sport, men dessverre har jeg ikke ett eneste lite sportsgen i kroppen 😂 Hiff, jeg har derimot sett endel uinteressante sportsendinger/fotballkamper/skiløp, you name it opp igjennom årene. Slik blir det når man tilbringer mye tid i diverse fellesstuer. Jaja, det finnes vel verre ting man må lide seg igjennom.

Nå skal jeg forhåpentligvis snart ta natta, men underlig nok kjenner jeg meg ikke trøtt. Hm, spørs om redusering av sovemedisinen var kjempelurt, men jeg vil teste det ut i ihvertfall noen dager til.

Sov godt❤

-Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s