To fluer i en smekk

Hei Godtfolk. Gjett hvor jeg har vært i formiddag da?

Bababababam – yes, surprise surprise, nettopp Vestnes, igjen.

Men det som var annerledes med dagens tur over fjellet var at det var Pappa som var turfølget. Det er ikke så veldig ofte jeg og Pappa finner på ting bare vi to, så det var veldig koselig.

Nå er det jo ikke så veldig stort utvalg av hverken butikker eller kafeer på Vestnes. Vi kikket oss rundt og hadde ett stopp på bakeriet, og jeg fant meg HODESKALLEsmykke og armbånd på gullsmeden på 70%. Wohoo 🎉 Er det to ting som følger navnet mitt så er det jo nettopp dette, hodeskaller og salg. Haha, best of both worlds today 😍

Jeg fikk i tillegg en bok av Pappa, og den tenkte jeg at jeg skulle lese litt i nå etterpå hvis konsentrasjonen holder seg.

Det er visst samme forfatter som skrev bøkene om Jarle Klepp, og de likte jeg kjempegodt så jeg kjenner at jeg gleder meg til denne.

Funfact:

Jeg leste utrolig mye som barn, type litt i overkant mye. Jeg elsket (og elsker fortsatt) å drømme meg bort i andre verdener og liv og historier. På en uke kunne jeg lese opptil ti bøker, både lettleste og såkalt «voksenbøker».Jeg savner lesergleden, på grunn av store konsentrasjonsvansker leser jeg nesten ingenting lenger. Jeg håper jeg finner tilbake til lesehesten Håp en dag.

Funfact 2:

Jeg hadde ett ønske om å bli forfatter selv en gang. Jeg elsket å skrive og det også savner jeg. Det vil si, jeg elsker jo fortsatt å skrive, jeg gjør det bare ikke så ofte lenger.

På torsdag (?) var jeg hjemme hos foreldrene mine en tur og fikk kosemose med Tatou og Zaphira. Pelsterapi er undervurdert! Jeg savner hjertene mine sårt, det gjør faktisk vondt å tenke på hvor lenge jeg har vært uten de det siste året.

Litt mer om det i ett annet innlegg.

Det var ihvertfall koselig å være på besøk, og jeg sovnet faktisk omtrent med det samme når jeg kom tilbake til avdelingen. Haha, jeg sov søtt fra halv åtte, ble vekt for å få åttemedisinene mine og sov videre 😂

*Note to self, ta det rolig etter legesamtaler😅

Jeg har hatt to utfordrende samtaler med Behandler denne uka, og jeg kjenner at det tar på. Samtidig er jeg veldig klar for å jobbe med tematikken framover så nå er det bare å brette opp ermene og gjøre seg klar til å jobbe hardt. Det kommer til å bli tøft, men jeg håper og tror at det kommer til å være verdt det tilslutt.

Påska nærmer seg jo med stormskritt og i morgen skal jeg og Primær S planlegge neste uke, og når jeg skal prøve meg på en overnattingsperm. Det er ni uker siden jeg sist sov i min egen seng. Jeg ser på det med skrekkblandet fryd, men det er bedre å prøve en dag eller to før man plutselig blir hivd ut i en tidagerspermisjon.

Mamma er for øvrig ikke enig om at jeg skal være hjemme i påska, men jeg nekter å være ti dager på det andre dpset. I tillegg tror jeg det blir godt å være litt hjemme også, selv om det nok blir utfordrende til tider.

Neste uke blir altså fyllt opp av litt av hvert, på mandag skal jeg og søs avgårde for å se om vi finner nye langrennski til henne. Jeg har også en legetime på torsdag med hudspesialist, hurra for det 🙌 Jeg har siden midten av barneskolen hatt veldig dårlig hud, og prøvd alt mulig av kremer og piller, utenom en som visstnok er den eneste som kommer til å funke på meg. Jeg har jo hatt mange besøk hos hudspesialister tidligere, men på grunn av bivirkningene som kan komme (psykiske), har jeg ikke «fått lov» til å prøve, men nå er jeg klar og forberedt. Kommer de verste bivirkningene får jeg heller bare slutte på dem igjen.

Så skal jeg jo som sagt prøve meg på en permisjon og så blir det nok ett besøk av Støttekontakt. Dette pluss behandlingen er mer enn nok akkurat nå. Faktisk tror jeg at det blir den mest «hektiske» uken jeg har hatt på lenge😅

Nei, nå får jeg slutte av, jeg må jo prøve ut konsentrasjonsevnen min, aka lese litt før jeg tar kvelden.

-Håp 💖

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s