If you want to fly – you gotta let yourself fall ❤

Hva gjør man når kroppen er dautrøtt mens hodet er lysvåkent og urolig? Jo, man setter i gang med å sortere strikkeritingene man kjøpte for en stund siden, men som man ikke har hatt ork til å fullføre. Hva gjør man så når man ser at det man har fått tilsendt mangler flere strikkepinner? Jo, man tar en frustrasjonspause og lar gulvet se ut som en foreløbig strikkebutikk. Neida, joda, neida, men jeg ble så oppgitt og greide ikke se for meg løsninga der og da for selv om hodet går på fullgir så har det jammen skrudd seg på sparemodus også. – Dårlig kombo, det skal jeg love deg. Fikk ikke strikket i ettermiddag en gang for konsentrasjonen var long gone 😳

(Jeg lovte jo dere bilder av innkjøpet for en evighet siden, det kommer vel forhåpentligvis en gang når jeg har fått system i sakene)

Men

Jeg har jo gjort noe fornuftig i kveld da, jeg har nemlig mekka sammen ett kort fra Påskeharen 😏 til tantegull som heg skal sende i posten. Hun går nemlig hver dag og venter på at hun endelig skal få post, hun synes det er så spennende. Lik tanta si ja😂

Da synes jeg det var en god ide å sende ett kort fra Påskeharen med ønske om en fin påskefeiring og med tips om å spare noe av påskeeggets innhold til kvelden, haha. Broren sparer nemlig, mens hun spiser opp alt og da er det jo veldig kjipt å sitte der på kvelden med barnetv og bare se på broren spise godterier.

Jeg har også pakket sammen (vel, nesten ihvertfall) «lagebordet» mitt som har stått på fellesstua der jeg har puslet med kortlaging og diverse annet småpjusk. Jeg skal ta med meg utstyret hjem i morgen, så har jeg noe å gjøre på i påsken. Det er endel for å si det slik 😅

Dagen har vært så som så, men ikke superduperfuckingsille som noen dager dessverre er, så jeg skal ikke klage for mye. Jeg er spent på morgendagen, både med tanke på perm og hudlegetimen. Det går nok bra begge deler. Jeg gleder meg ihvertfall sånn til å få kose med Zaphira, håper bare at hun ikke er sint på meg for å ha vært borte og skal straffe meg med å ikke ville ligge på fanget. Haha, huff, det har skjedd før. Katter er virkelig noe for seg selv.

Jeg var så heldig å bli nominert av frkpersson med noen spørsmål og å sende stafetten videre, men her er den flaue delen, jeg leser ikke mange blogger fast, så jeg vet ikke hvem jeg skal nominere. Det er i grunn bare blitt sånn for jeg har ikke hatt energi og ork til å se igjennom landskapet med bloggere for å finne noe interessant/inspirerende, men jeg vil mer enn gjerne få noen tips om blogger verdt å følge. Rop ut eller eventuelt legg igjen en kommentar her. Jeg skal svare på spørsmålene jeg fikk bare jeg finner ut av hvem jeg skal nominere videre.

Det var ihvertfall veldig kjekt å bli tenkt på i en sånn ting, så takk skal du ha

Nå skal jeg ta natta jeg, så sov godt 💚

– Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s