Eventyrlystent galskap

Skal vi snakke standard Håp (aka meg selv) eller? Joda, istedenfor å gjøre det jeg gjøre ferdig til i morgen ligger jeg nå omtrent i halvsvime i senga og koker. Hvorfor? Jo, som alltid dusjet jeg i aaaltfor varmt vann og blir gjerne i det varme i mange flere minutter enn planlagt. For en selverklært frostpist og ei med stiv og støl nakke/rygg etter mye anspenninger ved angst så er jo ideen med mye varme genial, men jeg ender nesten alltid opp helt kake etterpå fordi det har blitt for mye av det gode. Haha, det verste er at jeg aldri lærer og gjør den samme tabben gang på gang 🙈

Jeg er (meget mye) småstressa med tanke på morgendagen og dens utfordringer, og prøver å overbevise meg selv til å tenke at det går bra. Jeg veit jo innerst inne at det mest sannsynlig gjør det, men likevel så er det ikke så lett å tro på det nå. Jeg er jo ikke særlig flink til å forholde meg til nye, ukjente folk og steder, men det andre dpset har visst fått full opplæring på hvordan de skal møte meg, så ja Håp : Det går bra.

Pust!

Positivitet coming up;

Dagen i går var nemlig den beste jeg har hatt på år og dag. Jeg og Støttekontakt var nemlig på tur til Sjongshellaren, ei grotte midt oppe i fjellsiden og storkoste oss. Vi grillet (vegan)pølse på grillen, hadde soyakakao i termosen ( Hihi, som Støttekontakt forøvrig så godt sa "den smaker organisk" når jeg spurte om det var litt nøttesmak i tillegg til sjokolade. Ikke sikker på om den fallt helt i smak hos henne 😂)

Vi brukte restene av kakaoen til å slukke grillen etter vi var ferdig også for vi hadde glemt å ta med oss vann. Det var litt av ett syn når vi trasket ned igjen fra grotta og hadde en rykende pose i hånda😅

Vi hadde også en bitteliten fotoshoot der oppe, det var så himla fint både med skribleriene på veggenen og så traff vi skikkelig godt med været også. Hadde det vært i dag vi skulle avgårde hadde det blitt en nitrist tur, for tåka ligger tett og regnet drypper trofast. Heldig med den altså!

Jeg har en hysterisk morsom video som Støttekontakt filmet når jeg i ekstase fant ut at jeg hadde på meg en selvlysende tskjorte da vi gikk på oppdagelsesferd inni en lang og veldig lav vei innover i fjellet. Hun holdt på å knekke sammen av latter da hun innså at jeg var dønn seriøs og veldig gira, haha, barnet lenge leve sier jeg bare 😏

Det hadde vært artig om jeg klarte å laste den opp hit, men med mine dataskills tviler jeg på at det lar seg gjøre.

Anyways, etter vi var tilbake på bakkenivå tok vi oss en rundtur på øyene med bil og bare nytte utsikten og sola. Det er fint altså, med blå himmel, sola som skinner, hav og snødekte fjell i bakgrunnen. #hverdagsidyll

Når jeg så var tilbake på avdelingen så knekte jeg endelig koden på strikkesperra jeg har hatt den siste uka, og selv om jeg må si slaget tapt med tanke på å få jakka ferdig til påske så øyner jeg ett håp om å snart se slutten på prosjektet.

Kvelden fikk en litt tøff avslutning med ett kraftig dissosiasjons anfall, men med hjelp av personalet fant jeg tilbake til tryggheten og sluttet av dagen med litt Netflixtitting før jeg sluknet.

Fikk oppleve en nydelig solnedgang i går også. Naturen har mye fint å tilby, det er sikkert og visst.

Nei, nå Nadine-Zaphira, kom i gang med det du må gjøre. Jeg skal både pakke ned tingene jeg skal ha med (ikke glem noe nå da) , komme meg i andre klær enn nattkjolen jeg slang på meg etter dusjen. Rydde rommet, ta på nytt sengetøy og muligens få ferdig flettemønsteret på bakstykket av jakka slik at det er unnagjort.

Vi snakkes snart

Klem Håp ❤

video:video

#psykiatri #psykiatriblogg #helse #psykiskhelse #mentalhelse #åpenhet #tabu #tabuer #glede #natur #hverdag #håp #foto #fotografi #komisk #latter #bilde #fint #goddag #utfordringer #angst #spent #urolig #pågangsmot #sykehus #vegan #veganer #grilling #sjongshellaren #kreativitet #kreativ #strikking #strikkeglede

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s